Doi copii înecaţi în apele râului Argeş

Print Friendly, PDF & Email

Miercuri , 2 iulie, ora 16.42 un echipaj de căutare – salvare din cadrul
Detașamentului de pompieri Oltenița a fost solicitat să
intervină pentru o misiune de căutare a doi minori în vârstă de 12 ani(un băiat și o fată), înecați în râul Argeș, la confluența dintre râu și fluviul Dunărea.
S-a acționat cu o barcă pneumatică și cu echipaj de căutare –
salvare și echipamentul specific unor astfel de operațiuni,
asistați de un echipaj de prim ajutor SMURD, fiind totodată făcută
solicitare pentru scafandrii de la Detașamentul special de salvatori
(din cadrul ISU al municipiului București).La ora 20.oo, pompierilor militari din Oltenița li s-au alăturat și scafandrii veniți de la București. Operațiunile de
căutare ale celor doi minori au fost sistate la lăsarea întunericului,la ora 21.45, din cauza vizibilității foarte scăzute. Operațiunile de căutare au fost reluate în aceiași formulă,astăzi 3 iulie, dimineața, începând cu orele 08.20. Până la acest moment cei doi tineri răpiți de ape nu au fost găsiți.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

A fost lansat proiectul ,, Pas cu pas spre un comportament prietenesc cu mediul şi o mai bună protecţie în zona transfrontalieră Călăraşi –Silistra”

joi iul. 3 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Joi, 3 iulie, la Călăraşi a fost lansat un proiect de mediu accesat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România –Bulgaria ce va avea un rol important în acţiunea de conştientizare privind necesitatea protecţiei mediului înconjurător, mai ales în rândul tinerilor. Proiectul intitulat ,,Pas cu pas […]