Doi bărbaţi din Fundeni, arestaţi preventiv pentru tâlhărie

arestatiPoliţiştii din Gălbinaşi au reţinut, în seara de 15 octombrie 2014, doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie, în comuna Fundeni, judeţul Călăraşi. Aceştia ar fi deposedat prin violenţă, două persoane, din judeţul Vrancea, de cantitatea de 2,8 tone de struguri.

În fapt, la data de 1 octombrie 2014, în urma unei înţelegi prealabile, doi tineri din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, s-au deplasat cu o autoutilitară, pe raza comunei Fundeni, judeţul Călăraşi, pentru a vinde lui C. Alexandru, de 32 ani, cantitatea de 2.800 kg de struguri. După descărcarea sacilor cu struguri în curtea locuinţei, acesta împreună cu S. Mihai, de 58 ani, şi cu S. Marian, de 41 ani, ambii din Bucureşti, i-ar fi agresat fizic pe cei doi vrânceni şi i-au ameninţat pentru a-i determina să abandoneze marfa, fără a le achita contravaloarea. Poliţiştii au demarat cercetările imediat după sesizarea tâlhăriei şi au efectuat mai multe activităţi pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei şi documentarea activităţii lor infracţionale.

Săptămâna trecută, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, Poliţiei Oraşului Budeşti şi Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălbinaşi au efectuat 7 percheziţii domiciliare, pe raza comunei Fundeni, fiind recuperat întregul prejudiciu.

În continuarea probatoriului administrat în cauză, în seara de 15 octombrie 2014, a fost dispusă măsura reţinerii faţă de C. Alexandru şi S. Marian, care au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Klaus Iohannis: Trebuie să răsplătim munca şi să stopăm risipa banilor publici

joi oct. 16 , 2014
România se află, în prezent, în faţa unei opţiuni fundamentale pentru şansele sale de dezvoltare. Într-un context dominat incertitudini şi dezechilibre, nu doar economice, ci şi sociale şi politice, este limpede că modernizarea României necesită nu doar paşi imediaţi, de politică economică şi reformă instituţională, ci şi construirea unui nou model […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!