Direcția Generală Anticorupție (D.G.A), a organizat două acțiuni în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Miercuri 30 mai și joi 31 mai 2018, cu ocazia Zilei Aniversare a Direcției Generale Anticorupție (D.G.A), au avut loc două acțiuni în comun Primăria Municipiului Călărași – Direcția Generală Anticorupție (D.G.A. – S.J.A. Călărași) – Inspectoratul Școlar Județean Călărași. Aceste acțiuni au avut loc la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” Călărași și Liceul Tehnologic Dan Mateescu Călărași, unde, în cadrul unor întâlniri cu elevii intitulate GENERAȚIA ANTICORUPȚIE, au fost diseminate mesaje, materiale video cu caracter preventiv și educativ anticorupție, precum și a implicării Primăriei și Inspectoratului Școlar în prevenirea fenomenului de corupție în comunitate și școală.

De asemenea, a fost organizat un concurs ad-hoc având ca temă enunțarea de către elevi a unui scenariu de film privind o faptă de corupție. Câștigătorii concursurilor au fost la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul”: elevul Ioan Bogdan Constantin, cls. VII E, eleva Ioana Irina Cosma, cls. VII B, elevul Palade Vlad, cls. VII A. La  Liceul Tehnologic Dan Mateescu, câștigătorii au fost: elevul Florian Stan, cls. X B, elevul Constantin Denis Stângă, cls. X B, eleva Olteanu Cristina, cls. X B.

Premiile au constat în câte o tabletă electronică pentru fiecare câștigător.

Acțiunile au fost finanțate din bugetul municipiului Călărași pentru anul 2018 și au avut loc în temeiul Strategiei pentru Integritate a Primăriei Municipiului Călărași și a Serviciilor Publice Locale, pe perioada 2017-2020.

Menționăm că aceste activități au fost realizate în baza protocolului de colaborare   nr. 18974/16.05.2017, încheiat între Primăria Călărași și Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Călărași.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

ANUNT PUBLIC

mar iun. 5 , 2018
SC BUNATATI DIN GRADINA SRL, anunta publicul intersat asupra realizarii primei versiuni a planului/programului si declansarea etapei de incadrare la P.U.Z –” Înființare seră în localitatea Gradiștea”. Consultarea primei versiuni a planului/programului se face la SC BUNATATI DIN GRADINA SRL, repreZentant legal COHAL CORINA la sediul din STR. FRT. GICA […]