Deputatul Raluca Surdu salută introducerea regiunii, în Constituţie

Raluca SurduRegionalizarea se “lipeste” de noua Constitutie! Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, in comune, orase, judete si regiuni – asa va suna unul din articolele noii legi fundamentale a Romaniei, in baza unui amendament PSD luat in discutie in cadrul Comisiei de revizuire a Constitutiei.

Deputatul Raluca Surdu a declarat, după adoptarea acestui amendament:

În calitate de deputat liberal, membru al Comisiei de Administraţie Publică, Amenajarea Teritoriului şi Echilibru Ecologic salut pasul important făcut pentru introducerea noii formule de organizare administrativă a României.

Mă refer la adoptarea cu 18 voturi, un vot împotrivă şi o abţinere a amendamentului formulat de către PSD şi susţinut de către PNL şi de către Grupul minorităţilor naţionale care prevede ca la articolul 3, intitulat “Teritoriul”, la alineatul 3 să se stipuleze că “Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe, judeţe şi regiuni. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii“.

Please enter banners and links.

Next Post

Președintele Răducu Filipescu hotărât să lupte în instanță pentru banii luați de MDRT

mar iun. 11 , 2013
Într-un articol publicat în ediţia trecută a ziarului nostru, am adus în atenţia opiniei publice,  faptul că, trei  proiecte europene  derulate de Consiliul Judeţean au fost luate în vizorul Ministerului Dezvoltării Regionale (MDRT). În urma unor verificări desfăşurate de Corpul de Control, din cadrul ministerului, au fost găsite mai multe […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!