Deputatul Daniel Florea a primit, la Parlament, vizita elevilor călărăşeni

dep Florea vizita eleviBucurie mare pentru cei 30 de prichindei care învaţă la Liceul ,,Danubius”, din Călăraşi. În cadrul săptămânii ,,Şcoala Altfel” au avut parte de o excursie de neuitat. Miercuri, 8 aprilie, ei au efectuat o vizită la Palatul Parlamentului, la invitaţia deputatului PSD, Daniel Florea. De fapt, această excursie a fost o promisiune mai veche a deputatului călărăşean care a făcut-o clasei pregătitoare ,,Buburuzele”, de la Liceul ,,Danubius”, şi pe care, acum, a onorat-o. Alături de elevii clasei pregătitoare s-au alăturat şi cei de la clasa a I, de la acelaşi liceu. Înarmaţi cu multă voie bună şi plini de curiozitate, prichindeii au luat cu asalt Casa Poporului, descoperind lucruri noi, pe care nu le-au văzut niciodată. Au fost impresionaţi de grandioasele săli de conferinţe şi de tot ceea se aflau în interiorul acestora, de la imensele covoare, deosebitele candelabre şi până la instalaţiile de sonorizare. Pentru toţi copiii a fost o vizită inedită, ce s-a finalizat cu o mic popas la Mânăstirea Cernica, din apropierea capitalei. Totodată, deputatul Daniel Florea s-a arătat încântat de vizita elevilor călărăşeni. ,,A fost emoţionant să îi revăd. Îi aştept, mereu, cu drag, pe toţi călărăşenii care vor să viziteze Palatul Parlamentului. Voi continua implicarea, în calitate de parlamentar, în toate proiectele în care este nevoie de mine, în municipiu şi în judeţ.”, a precizat, pentru ,,Actualitatea de Călăraşi”, deputatul Daniel Florea.

De menţionat este și faptul că excursia elevilor călărăşeni s-a realizat şi cu sprijinul unor sponsori generoşi. Primarul Daniel Drăgulin şi Direcţia Generală de Asistenţa Socială pentru Protecţia Copilului Călăraşi au asigurat transportul gratuit.

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ziua porților deschise la Inspectoratul de Poliție Județean Călărași

joi apr. 9 , 2015
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi şi-a deschis porţile marți, 8 aprilie, pentru a fi vizitat. La activitate au participat zeci de copii din municipiul Călăraşi. Cu această ocazie, copii au putut vizita sala de şedinţe a inspectoratului, sala de sport unde poliţiştii se antrenează pentru creşterea capacităţii la efort. De […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!