De 1 Martie, poliţiştii rutieri au ,,sancţionat” călărăşencele cu flori, mărţişoare şi felicitări

Print Friendly, PDF & Email

IMG_20150301_110946IMG_20150301_114533UlmeniA devenit deja o tradiţie ca, la Călăraşi, de Ziua Martisorului, poliţistii rutieri să ofere doamnelor şi domnisoarelor, participante la trafic, în calitate de conducător auto, pasager sau pieton, flori, mărţişoare şi felicitări însoţite de urări de bine pentru o primăvară lipsită de evenimente rutiere.

Duminică, 1 martie, politiştii au fost alături de călărăşencele aflate în trafic . Ele au fost surprinse să constate că motivul opririi lor în trafic de către politisti a fost nu pentru a le sanctiona, ci pentru a le felicita.

Poliţiştii rutieri nu au uitat în această zi de cadrele medicale – femei de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Călăraşi, pe care le-au vizitat pentru a le felicita şi le oferi flori şi mărţişoare.

Mărţisoarele au fost oferite de politistii rutieri din Calarasi împreună cu partenerii lor, Avon, Omniasig şi elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Titulescu” şi de la Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” din Călăraşi.

Acţiuni similare au avut loc şi în localităţile din mediul rural.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Primarul Daniel Drăgulin şi cei doi viceprimari au oferit 2000 de flori femeilor din Călăraşi

lun mart. 2 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, alături de cei doi viceprimari, Marius Dulce și Virgil Dumbravă, au dorit să fie alături, ca în fiecare an, de doamnele și domnișoarele din oraș cu ocazia Mărțișorului. Luni, 2 martie, cei trei membri ai Executivului Primăriei municipiului […]