Daniel Drăgulin: ”Am votat pentru normalitate”

Print Friendly, PDF & Email

Dragulin votPrimarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a votat astăzi, la ora 10:00, la secția de votare nr. 35, alături de soția sa. După ieșirea de la urne, edilul a declarat:

”Am votat pentru normalitate, pentru un președinte al tuturor românilor, care unește românii, a venit timpul ca România să intre într-o normalitate și o liniște de care avem nevoie, o Românie în care beneficiile din programul electoral să se adeverească și sperăm ca după acest tur de scrutin să ne dăm seama că trebuie să fim uniți și tot ce se întâmplă într-o competiție electorală să rămână în spate, iar noi să demonstrăm că putem să ducem la bun sfârșit programul din campania pentru alegerile locale, cât și de la cele parlamentare și prezidențiale. Să dea Dumnezeu ca la ora 21:00 să avem un președinte pe care ni-l dorim, un președinte care nu a spus NU întâlnirilor electorale,nu a spus NU întâlnirilor televizate, un președinte care are calitatea de a fi într-adevăr un președinte al românilor.”

Please enter banners and links.

Next Post

Răducu Filipescu: „Am votat pentru simplul fapt că toţi românii, oriunde ar fi ei, au dreptul să voteze!”

Dum nov. 16 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu, a făcut o scurtă declaraţie de presă, după ce şi-a exprimat votul: ”În primul rând, acum am votat pentru simplul fapt că toţi românii, oriunde ar fi ei, au dreptul să voteze. Toţi românii trebuie să aibă condiţii să îşi […]