CRFPA Călărași organizează cinci cursuri de formare profesională

lansare cursuri CRFPACentrul  Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Călăraşi, instituţie de interes naţional, aflată în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin activitatea pe care o desfăşoară, asigură calificare, recalificare şi perfecţionare profesională de calitate, în conformitate cu cerinţele pieţei.  Centrul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, a celor interesate să se califice sau să se recalifice precum şi persoanelor juridice, în vederea calificării personalului propriu.

La ora  actuală, această instituţie asigură cursuri de formare profesională pentru 44 de meserii din diferite domenii de activitate cum sunt: construcţii, agricultură, comerţ, alimentaţie, servicii, metalurgie, IT şi limba engleză.  Cursurile de formare profesională  sunt atât de iniţiere cât şi de  perfecţionare.

În luna iulie, Centrul Regional de Formare  Profesională a Adulţilor  din Călăraşi organizează cinci  cursuri de  calificare, după cum urmează:

–        Operator introducere validare si prelucrare date – cod N.C 4113.2.1
–        Manager proiect – cod COR 242101.
–        Reflexoterapeut – cod COR 325504
–     confecţioner asamblor articole din textile – cod N.C. 8286.1.2
–     maşinist utilaje cale si terasamente – cod N.C. 8332.2.1

Cursurile se finalizează cu eliberarea  unui certificat de calificare, recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Persoanele interesate pot depune o cerere la sediul instituţiei până la începerea cursului pentru care au optat sau se pot adresa la următoarele numere de telefon: 0242.314.353;0242.319.137;0342104793 sau la e-mail:office@crfpacl.ro

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Dep. Raluca Surdu: Schimbări importante la Prima Casă

vin iun. 28 , 2013
După adoptarea, de către Parlamentul României, a măsurilor ce au rolul de a îmbunătăți desfășurarea programului “Prima Casă”, deputatul Colegiului 5-Călărași, Raluca Surdu a declarat: “Votul meu și al colegilor din PNL a fost pentru sprijinirea celor care pot întâmpina probleme cu locuințele achiziționate prin programul “Prima Casă”.   Vreau să […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!