Cresc tarifele la gunoiul menajer, colectat de la populaţie

Începând cu luna ianuarie, călărăşenii vor fi nevoiţi să  scoată mai mulţi bani pentru plata gunoiului menajer, dacă, în şedinţa ce va avea loc luni, 30 ianuarie, consilierii locali vor aproba proiectul de hotărîre ce vizează aprobarea majorării tarifelor practicate de S.C. Urban S.A., pentru municipiul Călăraşi.

Aşa cum se precizează în proiectul respectiv, noile tarife vor intra în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2017.

Prin adresa  nr. 5417/29.12.2016,  înaintată Consiliului Local Călăraşi, S.C. URBAN solicită modificarea tarifelor deșeurilor menajere, în coformitate cu prevederile legale în vigoare. În prezent, tariful gunoiului colectat de la populaţie este de 6,97 lei cu TVA inclus, preţ ce nu a fost modificat din anul 2012.

Aşa cum se arată în anexa proiectului  respectiv preţurile practicate de URBAN S.A  vor fi următoarele :

  • Colectare, transport gunoi colectat de la populaţie: 8,15 lei/persoană/lună (fără TVA);
  • Colectare, transport gunoi stradal: 66,09 lei/mc (fără TVA);
  • Colectare, transport gunoi colectat de la instituţii şi agenţi economici: 81,24 lei/mc (fără TVA);
  • Colectare şi transport deşeuri din construcţii şi demolări, deşeuri voluminoase de la instituţii şi agenţi economici: 81,24 lei/mc (fără TVA);
  • Colectare şi transport deşeuri din construcţii şi demolări,deşeuri voluminoase de la populaţie: 81,24 lei/mc (fără TVA).

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Premieră la Călărași: „6,9 pe scara Richter”

joi ian. 26 , 2017
Centrul Cultural Judeţean Călăraşi în parteneriat cu Voodoo Films, vă prezintă luni, 30 ianuarie, cea mai nouă comedie cu accente de musical în regia lui Nae Caranfil. „ 6,9 pe scara Richter” este un film gustat de tineri, dar, mai ales, remarcat de publicul călărășean prin faptul că una dintre […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!