Credincioșii sunt invitați la slujba de sfințire a Capelei ”Sfântul Lazăr”

Print Friendly, PDF & Email

În anul 2011, în cimitirul Sfântul Lazăr din municipiul Călărași, se punea piatra de temelie a Capelei ”Sfântul Lazăr”, edificiu ridicat și cu ajutorul Primăriei și Consiliului Local Călărași.

Duminică, 14 mai 2017, cu arhiereasca binecuvântare a Preasfinţitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, începând cu ora 8:00, va avea loc slujba de sfințire a lucrărilor exterioare și de întocmire a Sfintei Mese ale Capelei „Sfântul Lazăr”, important moment ce marchează Anul aniversar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor ,,2017 – Sfânta Liturghie, Izvor de Iubire și Libertate în Lumea Contemporană”.

După târnosirea (sfințirea) capelei, Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, înconjurat de un ales sobor de preoți și diaconi, va oficia Sfânta Liturghie Arhierească.

La acest moment duhovnicesc, toți credincioșii, copii, tineri, vârstnici, femei și bărbați, vor avea posibilitatea de a trece prin Sfântul Altar.

De asemenea, sunt așteptați să participe la acest eveniment reprezentanți ai autorităților centrale, județene și locale.

BIROUL DE PRESĂ

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Daniel Drăgulin: „Oamenii au mari aşteptări de la mine şi, de aceea, nu doresc să îi dezamăgesc”

sâm mai 13 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La finele lunii aprilie, liberalii călărăşeni şi-au ales conducerea fililalei municipale, cât şi a Organizaţiei Judeţene. Singurul candidat la preşedinţiile celor două organizaţii a fost actualul primar al municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin. În interviul, de mai jos, liberalul Drăgulin a dorit să ne dea câteva […]