Copiii cu dizabilităţi din Călăraşi au ocupat podiumul la Jocurile Naţionale Special Olympics România

Print Friendly, PDF & Email

jocuri nationale 1În perioada 6-9 iunie 2014, Special Olympics România a organizat la Craiova, cu sprijinul Fundației Vodafone România,  o competiţie sportivă dedicată persoanelor cu dizabilități intelectuale: Jocurile Naționale SO România. Pe parcursul celor patru zile, cei 300 de sportivi din întreaga țară (reprezentând 44 de delegații) au avut șansa de a se întrece la probe de atletism (alergare 25 și 50 de metri și săritura în lungime), bocce, badminton și înot. Eforturile lor au fost încununate cu medalii și multe aplauze, fiecare sportiv care a urcat pe podium, fiind premiat și încurajat.  La acest deosebit eveniment sportiv au participat şi copiii cu  dizabilităţi din Călăraşi, care s-au întors acasă cu premii şi medalii.

Gabriela Popîrlan a obţinut Locul 1, la proba de săritură în lungime şi la atletism dar şi locul 2, la bocce. Lavinia Munteanu a ocupat Locul 1 la bocce şi un bine meritat Loc 2, la atletism şi la Săritura în lungime. Ionuţ Cosmin Petre- Locul 3 la bocce , săritură în lungime şi Locul 2, la Atletism. Alex Câinaru a ocupat Locul 2 la săritura în lungime şi Locul 3, la atletism şi bocce. Ionela Costache a obţinut Locul 2, la  bocce şi la săritura în lungime.

Încă o dată, copiii cu nevoi speciale din Călăraşi au demonstrat că iubesc sportul, dar şi competiţia.

jocuri nationale 3

Please enter banners and links.

Next Post

O fetiţă a fost accidentată în comuna Borcea

joi iun. 19 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Astăzi, a avut loc un accident rutier pe DN3B în comuna Borcea, soldat cu rănirea unei fetiţe în vârstă de 9 ani. În jurul orei 15,00,  D.Ion, în vârstă de 29 de ani  din comuna Borcea, în timp ce conducea un microbuz marca Iveco a […]