Construcţia depozitului de deşeuri de la Ciocăneşti intră în linie dreaptă

SAMSUNG CSCÎn cursul zilei de astăzi, a fost predat amplasamentul unde va fi construit depozitul de deşeuri de la Ciocăneşti. Societatea declarată câştigătoare, de către instanţă, a acestei licitaţii, IRIDEX SA Bucureşti, are un an la dispoziţie să termine construcţia.

„Societatea are termen 10 zile să vină cu programul de execuţie, după care trebuie să înceapă lucrările. Împreună cu reprezentanţii ADI Ecomanagement Salubris vom merge, luni, 11 august, şi la Autoritatea de Management pentru a discuta despre tarife şi tipul de colectare a deşeurilor.”, ne-a declarat managerul de proiect, Mihai Poteacă.

Între timp, va fi demarată acţiunea privind organizarea licitaţiei pentru operatorii care vor deservi acest depozit de deşeuri.

Până la finalul lunii septembrie, Consiliul Judeţean Călărași şi ADI Ecomanagement Salubris îşi propun să pornească licitaţia pe SEAP, pentru a putea avea desemnaţi, în timp util, şi operatorii acestor servicii.

Please enter banners and links.

Next Post

18 şcoli din judeţul Călăraşi vor fi reabilitate cu fonduri europene

vin aug. 8 , 2014
 În primăvara acestui an, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a alocat suma de 200 de milioane de euro pentru finanţarea unor proiecte ce vizează modernizarea infrastructurii educaţionale. Aceşti bani provin din fondurile europene necheltuite din cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu şi din cel de Transport. Aşa cum a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!