Comuna Jegălia va avea o gardă de intervenție a pompierilor și serviciului SMURD

Print Friendly, PDF & Email

Vineri, 17 septembrie, a fost semnat protocolul de predare-primire între Ministerul Agriculturii, prin ANIF, și Primăria Jegălia, pentru clădirea și terenul unde a funcționat un sistem de îmbunătățiri funciare. Senatorul PNL, Ciprian Pandea, a anunțat acest eveniment, pe rețelele de socializare.
,,Încă un pas pe care îl face comuna Jegălia în vederea amenajării unui sediu pentru garda de intervenție a pompierilor și serviciul SMURD.
Imobilul a fost transmis printr-o Hotărâre de Guvern recentă, pe care am anunțat-o în urmă cu aproximativ o lună.
Astăzi, am avut o întâlnire, pe acest subiect, la invitația primarului Aurel Vasile, la care au mai participat prefectul Valentin Barbu, secretarul de stat Marius Micu și reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, ISU Călărași și ANIF Călărași.
Am avut deja primele discuții în vederea identificării sursei de finanțare necesară obiectivului. Continuăm să susținem administrațiile locale performante și implicate.”, a declarat senatorul Ciprian Pandea.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Programul Interreg V-A România – Bulgaria celebrează identitatea şi unitatea în Europa

lun sept. 20 , 2021
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Cu ocazia Zilei Cooperării Europene 2021, 21 septembrie, Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru granița România-Bulgaria (BRCT Călărași), organizează o acțiune online cu titlul „Costume populare – Identitate și cultură, modalități de a ne înțelege unii pe alții”. În acest an, pentru al zecelea […]

Te mai poate interesa