Colonelul Anghel Ion, noul inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

foto comandant jandarmi.Miercuri, 18 mai a.c., în prezenţa generalui de brigadă Viorel Sălan, împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, a avut loc predarea-primirea comenzii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi între  colonelul Mihai Ionel, prim-adjunct al inspectorului şef şi colonelul Anghel Ion.

Începând cu 11 mai a.c., în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, a fost împuternicit col. Anghel Ion. Acesta este absolvent al Şcolii militare pentru ofiţeri – promoţia 1987. După absolvire a fost încadrat la Batalionul 43 Jandarmi București, unde a ocupat funcția de comandant de subunitate, iar din anul 1996 și-a desfășurat activitatea în cadrul Direcției Control și Verificări Interne din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Construcția podurilor peste Dunăre, de la Călărași și Turnu-Măgurele, depinde doar de...voință

Dum mai 22 , 2016
Fostul ministru al Dezvoltării, Liviu Dragnea, prezent miercuri, 18 mai, la Călărași, pentru o acțiune în plan politic, a făcut câteva precizări importante, în ceea ce privește construcția podului peste Dunăre, Călărași-Silistra. “Podul peste Dunăre de la Călărași este în directă legătură cu podul de la Turnu Măgurele. Ca ministru […]