Centrul Cultural Călărași/Piesa de teatru ”Angajare de clovn” se reprogramează

14483757_10154022792033284_767253395_nCentrul Cultural Județean Călărași, anunță reprogramarea piesei de teatru ”Angajare de clovn”, programată inițial în data de 04 Octombrie 2016, pentru data de 06 Octombrie 2016, începând cu  ora 18:00.

Spectacolul “Angajare de clovn”, scris de celebrul dramaturg român Matei Vişniec, în regia lui Daniel Bucur, distribuția: Ionel Mihăilescu, Magda Catone și Paul Chiribuţă, face parte din stagiunea de spectacole “Toamna Culturală” și se va desfăşura în Sala  „Barbu Ştirbei”.

Sinopsis:

     Trei clovni, parteneri din tinereţe, se regăsesc într-o sală de aşteptare pentru o audiţie. Sunt bătrâni, depăşiţi şi în aşteptarea disperată a cuiva care să-i angajeze. După bucuria revederii, intervine angoasa competiţiei. Nicollo, Filippo şi Peppino se luptă pentru o slujbă incertă. Fiecare, convins de talentul său artistic, încearcă să se impună în faţa celorlalţi.

            Toate armele sunt folosite de către cei trei clovni la pensie: intimidarea, ipocrizia, trădarea, răutatea, batjocura, violenţa. Ei sunt, pe rând, victime sau atacatori într-o lume absurdă, fără ieşire, cu accente beckettiene: absurditatea situaţiei, dar şi a limbajului naşte situaţii comice, în înlănţuiri nesfârşite.

            Se refugiază în  amintiri pentru a uita de angoasa situaţiei actuale, retrăind numere de clovnerie executate împreună cu succes. Încearcă astfel să scape de realitatea crudă: acum nimeni nu are nevoie de ei. Prietenia ce-i leagă nu reuşeşte să estompeze setea de a fi recunoscut drept cel mai bun.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Campania “Let’s do it Romania!” susținută de elevii de la Școala Gimnazială Nr. 1, Jegălia

mar sept. 27 , 2016
In data de 24 septembrie 2016, a avut loc actiunea de ecologizare “Let’s do it Romania!”, realizată, și în plan local, cu sprijinul Primariei  comunei Jegalia, al Consiliului Local Jegalia, a Scolii Gimnaziale Nr. 1 Jegalia si al voluntarilor comunei. Actiunea s-a desfasurat cu 4 echipe de voluntari,  formate din […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!