Călărași/Duminică sunteți invitați la “Un alt fel de cabaret”

cabaretDuminică, 3 aprilie, sunteți invitați la  “Un alt fel de cabaret”, care va avea loc, de la ora 18.00, pe scena Centrului Cultural Barbu-Știrbei Călărași. Din distribuție fac parte: Cosmin Seleși, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea,Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara și Monica Davidescu.

“Un alt fel de cabaret” aduce în prim plan o poveste care pare desprinsă din realitatea contemporană. Acţiunea se petrece într-un mic teatru, al cărui colectiv actoricesc se luptă să prelungească existenţa instituţiei, cu un nou spectacol: unul de cabaret.

Acţiunea spectacolului se va desfășura pe două planuri, într-o manieră de abordare implementată pentru prima oară pe o scenă din România. Astfel, spectatorii vor putea urmări personajele atât “în luminile rampei” – prin ceea ce vede de obicei publicul pe scenă, adică spectacolul în sine, construit din replici, cântece şi momente coregrafice -, cât şi în culise, acolo unde spectatorii nu au acces, în mod obişnuit.

Biletele se găsesc la Casa de bilete, a sălii de spectacole, prețul fiind de 50 de lei.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, din Călăraşi, la ora bilanţului

mie mart. 30 , 2016
Peste 100 de membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Călăraşi s-au reunit în sala de şedinţe a Protoieriei, la începutul acestei săptămâni, pentru a dezbate activitatea acestei instituţii, pe anul 2015. Preşedinta CARP, prof. Gabriela Truică a prezentat în faţa colegilor săi, atât realizările obţinute, pe […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!