Călărași/Târgul Regional Comun al Companiilor de Studenți

Print Friendly, PDF & Email

          ”Târgul Regional Comun al Companiilor de Studenți”,

                                     în cadrul proiectului

”Entrepreunership for Youth Labor Mobility”, cod 16.4.2.015, e-MS-ROBG 169

În data de 21.06.2018 în cadrul proiectului ”Entrepreneurship for Youth Labor Mobility”/ ”Antreprenoriatul pentru mobilitatea forței de muncă în rândul tinerilor”, cod 16.4.2.015., finanțat prin Programul INTERREG V-A RO-BG, Axa prioritară 4, Prioritatea de Investiții 1.

Sub egida ”Joint Cross-border Fair on students’ CBC companies”, Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Călărași a organizat și desfășurat târgul regional comun al companiilor de elevi din cadrul proiectului. La târg au participat elevi și profesori din Bulgaria și România, autorități publice locale, reprezentanți ai companiilor din județ. Acest eveniment abordează legătura insuficientă dintre educația profesională și mediul de afaceri, care limitează numărul de absolvenți care se angajează la nivel local.

În deschiderea evenimentului au fost subliniate importanța inserției tinerilor pe piața muncii, în scopul formării unor atitudini pozitive față de muncă pentru o dezvoltarea armonioasă în plan profesional și social, care să aibă ca rezultat existența unor resurse umane performante, eficiente în activitatea economico-socială.

Prin acest târg se doreşte consolidarea abilităţilor de comunicare ale elevilor din companiile de exercițiu, înfiinţate în proiect, prin implicarea în activităţi de promovare a firmelor, intensificarea relaţiilor de colaborare între companiile expozante, prin crearea unui cadru propice derulării de tranzacţii între acestea, dar şi promovarea conceptului de companie transfrontalieră, dincolo de graniţele proiectului.

Pentru mai multe informaţii despre acest eveniment, vă invităm să consultaţi site-ul proiectului http://e4ylm.eu.

Aceste evenimente sunt necesare pentru a asigura un acces larg la posibilitățile de angajare comune, de o parte și de alta a Dunării, precum și de a lua contact cu legislațiile celor două țări și a depăși bariera lingvistică.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Asociația Grup Local de Pescuit – FLAG ,,Dunărea Călărașeană” va deschide sesiunile de depunere a proiectelor,prin Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020

joi iun. 28 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Vineri, 29 IUNIE 2018, Asociatia Grup Local de Pescuit – FLAG ,,Dunarea Calaraseana” va realiza deschiderea sesiunilor de depunere a proiectelor in cadrul urmatoarelor masuri cuprinse in Strategia de Dezvoltare Integrata Plasata sub Responsabilitatea Comunitatii pentru zona pescareasca ,,Dunarea Calaraseana’’ finantata prin Programul Operational pentru […]