Călărași: Program Cinema 3D/2D, perioada 25 septembrie – 29 octombrie 2015

25 septembrie – 1octombrie

Orele: 17,00;  20,00

Luni orele: 20,00

Viziuni – 2D

·         Regia: Kevin Greutert

·         Cu: Jim ParsonsIsla FisherGillian Jacobs,Anson Mount

·         Gen film: Horror, Thriller

Lăsând în urmă viaţa agitată de la oraş, tânăra Eveleigh, care va deveni în curând mamă, îl urmează pe soţul ei, David, la frumoasa sa casă de la ţară, unde cultivă viţă de vie. Din nefericire, ea va fi terorizată aici de o apariţie fantomatică, o persoană cu glugă pe cap, care i se arată numai ei. Nimeni altcineva nu poate vedea sau auzi mişcările acestei fantome, nici măcar David, care e din ce în ce mai îngrijorat de starea de sănătate a soţiei sale.

Eveleigh încearcă cu disperare să dovedească că nu e nebună. Ea îi determină pe localnici să-i dezvăluie secretele acestei podgorii bântuite, unde locuieşte acum împreună cu soţul ei. Dar atunci când pune cap la cap informaţiile pe care le-a aflat, rezultatul pare total diferit de ceea ce şi-a imaginat şi mult mai periculos pentru ea şi pentru copilul pe care urmează să-l nască.

2 – 4 octombrie

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

9 – 11 octombrie

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

Blinky Bill: Koala cel poznaş –  2D

·         Regia: Noel ClearyAlex WeightDeane Taylor

·         Cu: Toni ColletteRyan Kwanten

·         Gen film: Animaţie

Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.

Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locaţia tatălui său şi hotărăşte să pornească în cea mai mare şi periculoasă aventură a vieţii sale. De-a lungul drumului se va împrieteni cu cele mai neobişnuite personaje: Nutsy –un koala crescut la zoo şi Jacko –o şopârlă ameţită şi foarte energică.

Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky.

2 – 8 octombrie

Orele: 17,00;  20,00

Luni orele: 20,00

Martianul – 3D

·         Regia: Ridley Scott

·         Cu: Matt DamonKristen WiigKate MaraJessica Chastain

·         Gen film: Acţiune, Aventuri, SF

  În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney  este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maxim ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a râmâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de mile distanţă, NASA şi echipa internaţională de oameni de ştiinţă caută neîncetat soluţia prin care să îl aducă pe ‘marţian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste poveşti, mostre incredibile de curaj, se desfăşoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranţă, a lui Watney.

9 – 15 octombrie

Orele: 17,00;  20,00

Luni orele: 20,00

Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri – 3D

·         Regia: Joe Wright

·         Cu: Hugh JackmanGarrett HedlundLevi Miller

·         Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic

Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră

16 – 18 octombrie

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

23 – 25 octombrie

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

Cuibul Dragonului – INCEPUTUL EREI RAZBOINICILOR –  3D

·         Regia: Yuefeng Song

·         Cu: Jiao XuGuanlin JiDawei ShenYing Huang

·         Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie, Fantastic

In tinutul Alterei s-a observat o pace incomoda de ani de zile intre oameni, elfi si bestii, ce ii sunt loiale legendarului Dragon Negru. Cand acesta incepe sa iasa din hibernarea sa, trimite bestiile sa marsaluiasca spre Altera. In timp ce se apropie o cucerire periculoasa a bestiilor, un mic grup de oameni și elfi se unesc pentru a încerca să găsească un drum secret catre pestera Dragonului Negru si a-l distruge.

Dar soarta tuturor sta în mâinile tanarului războinic Lambert , care atunci cand toate pareau pierdute trebuie să aiba încredere și abilitate pentru a face față Dragonului Negru …

16 – 22 octombrie

Orele: 17,00;  20,00

Luni orele: 20,00

Crimson Peak – 2D

·         Regia: Guillermo del Toro

·         Cu: Charlie HunnamTom HiddlestonMia WasikowskaJessica Chastain

·         Gen film: Horror

Edith, o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-şi refacă viaţa după un eveniment tragic. Eroina se lasă cucerită de un misterios şi şarmant gentleman, Thomas Sharpe, care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak. Aici Edith va trebui să o înfrunte pe Lucille, geloasa soră a lui Thomas, şi curând îşi va da seama că imensa reşedinţă “respiră, sângerează şi… îşi aminteşte”.

23 – 29 octombrie

Orele: 17,00;  20,00

Luni orele: 20,00

Ultimul vânător de vrăjitoare – 2D

·         Regia: Breck Eisner

·         Cu: Vin DieselElijah Wood

·         Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic

The Last Witch Hunter spune povestea unui nemuritor vânător de vrăjitoare (Diesel), nevoit să facă echipă cu una din inamicele sale, o vrăjitoare, pentru a împiedica întrunirea sacră a vrăjitoarelor – ce urmează să aibă loc în New York-ul zilelor noastre – şi a evita astfel condamnarea pe vecie a umanităţii.

 

Please enter banners and links.

Next Post

,,Tradiţie versus modernitate”- un eveniment inedit, organizat de Biblioteca Judeţeană Călăraşi

mar sept. 22 , 2015
Sâmbătă, 19 septembrie, Biblioteca Judeţeană ,,Alexandru Odobescu” din Călăraşi, a organizat  acţiunea culturală: ,,Tradiţie versus modernitate-cusături populare”, eveniment din cadrul manifestărilor  culturale ,,Zilele Europene ale Patrimoniului”. Într-un cadru deosebit, creat cu obiecte populare expuse (ştergare lucrate manual, mileuri croşetate, obiecte din lemn sculptat, coşuleţe împletite pline cu fructe de sezon), […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!