Călărași: Percheziții la persoane bănuite de infracțiuni economice

Print Friendly, PDF & Email

perchezitii Poliţia Română desfăşoară, la această oră, 54 de percheziţii, în trei judeţe, la sediile unor societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni economice.

La data de 6 aprilie 2015, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliţiei Române, efectuează 54 de percheziţii, în judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Prahova.

De asemenea, sunt puse în executare 25 de mandate de aducere.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

În cauză, sunt vizate mai multe persoane bănuite de comiterea de infracţiuni economice şi constituire de grup infracţional organizat.

Acţiunea beneficiază de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Camelia Croitoru va susţine concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Corpului Didactic

lun apr. 6 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Prof. Camelia Croitoru, actualul director al Casei Corpului Didactic(CCD) din Călăraşi doreşte reconfirmarea în funcţia pe care o deţine de aprope trei ani. Ea s-a înscris la concursul organizat de Ministerul Educaţiei pentru ocuparea funcţiei de director al CCD. Concursul se va desfăşura în perioada […]