Călărași/ O casă a ars, din cauza unui incendiu puternic, în municipiul Călărași

Intervenţie la incendiu de locuință în municipiul Călărași, în cartierul Mircea Vodă, pe strada Macului.

incendiu

Pompierii militari, din cadrul Detașamentului  Călărași, au acţionat pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale de capacitate mărită timp de aproximativ trei ore.

incendiu 1

       În data de 16.02.2016, ora 20.38, trei echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii, în cartierul Mircea Vodă, pe strada Macului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând Vasilicăi P.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperișului locuinţei pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, existând risc de extindere la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate. Pompierii au evacuat din bucătăria locuinței și o butelie GPL, care prezenta risc de explozie, fiind înlăturat rapid acest pericol.

incendiu 2

Patru persoane: Vasilica P. (femeie în vârstă de 77 de ani), Ionel P. (bărbat în vârstă de 54 de ani), Bianca D.(fetiță în vârstă de 13 ani) și Mina P.(femeie în vărstă de 52 de ani) au suferit atac de panică și s-au intoxicat ușor cu monoxid de carbon (fum), aceștia primind îngrijiri din partea paramedicilor SMURD și a echipajelor S.A.J. Călărași sosite la locul incendiului.

Aceștia nu au suferit arsuri sau alte traumatisme, erau în afara oricărui pericol, însă au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații mai amănunțite, cu excepția unei femei în vârstă de 52 de ani, Mina P., care a refuzat transportul la spital, rămânând la locul intervenției.

incendiu 3

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași/ Începe campania gratuită de microcipare a câinilor cu stăpân

mie feb. 17 , 2016
În conformitate cu prevederile Legii nr. 258/2014, a Ordinului ANSVSA nr. 1/2014, art. 15, alin. 5 și a HCL nr. 15/29.01.2015, art. 19.1, Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, va demara, începând cu data de 18 februarie 2016, concomitent campaniei DSVSA Călărași de vaccinare antirabică […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!