Călărăşenii sunt invitaţi la spectacolul de teatru “Amor în farmacie”

skm_c22716111515020Consiliul Județean Călărași, prin Centrul Cultural Județean Călărași  invită călărăşenii joi, 1 decembrie 2016, începând cu ora 18:00  la premiera  piesei de teatru  „AMOR ÎN FARMACIE” de Eugene Labiche. Spectacolul, în regia lui  Dan Tudor îi are în distribuție pe: Anca Ţurcaşiu, Liliana Pană, Dragoş Ionescu, Dan Tudor şi Andrei Duban.

„Amor în farmacie” este ultima piesă din cadrul stagiunii de spectacole “Toamna culturală” 2016 și se va desfăşura în Sala de spectacole „Barbu Ştirbei”.

Piesa de teatru ” Amor în farmacie” este nn spectacol de mare rafinament, o comedie-farsă, de clasicul francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor şi răsturnărilor de situaţii comice, totodată un acid critic al moravurilor .

Un farmacist de provincie terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul său, cu nevastă tânără şi atrăgătoare. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Se rectifică bugetul Consiliului Judeţean Călăraşi

mar nov. 29 , 2016
În sedinţa  ce are loc marti, 29 noiembrie, consilerii judeţeni au în dezbatare hotărărea privind rectificarea bugetului Consiliului Judeţean. În urma alocarii de la Guvern a unor fonduri financiare suplimentare, vor fi alocate subvenţii pentru: plata drepturilor persoanelor cu handicap, finanţarea Camerelor Agricole, precum şi asigurarea finanţarii pentru aparatura medicală […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!