BRCT Călărași a lansat un concurs de fotografie

Print Friendly, PDF & Email

În acest an, Anul European al Patrimoniului Cultural, Programul Interreg V- A România – Bulgaria organizează o serie de acțiuni menite să crească nivelul de înțelegere culturală reciprocă, de a sublinia unitatea prin diversitate ce caracterizează Uniunea Europeană și de a arăta lumii cum zona transfrontalieră dintre România și Bulgaria a devenit mai atractivă prin impactul pozitiv asupra vieții oamenilor a utilizării fondurilor europene, până la acest moment fiind semnate  114 contracte în valoare de 169  milioane euro, în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.

Astfel, în data de 19 iulie 2018 Secretariatul Comun (SC) pentru Programul Interreg V-A România-Bulgaria din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru granița România-Bulgaria (BRCT Călărași) a lansat un concurs de fotografie “Locul meu este mai bine conectat, mai verde, mai sigur, mai calificat, mai incluziv și mai eficient” cu termen limită de înscriere, 10 septembrie 2018.

Primele fotografii înscrise sunt deja postate pe pagina de Facebook a Programului, vizitatorii exprimându-și preferințele. În continuare se așteaptă fotografii de la participanți, care să înfățișeze aspecte ce redau frumusețea zonei. Se pot câștiga premii constând în materiale promoționale dar și prestigiu, fotografiile putând fi prezentate în viitoarele materiale promoționale realizate în cadrul Programului. Fotografiile vor fi expuse cu prilejul Conferinței Anuale a Programului precum și la evenimentul de celebrare a Zilei Cooperării Europene, care va fi organizat la Pleven, Bulgaria. Ziua Cooperării Europene este celebrată începând cu anul 2011 de către programele de cooperare transfrontaliere, transnaționale și interregionale prin diverse evenimente, manifestări culturale sau științifice pentru prezentarea programelor și a contribuției  proiectelor finanțate la coeziunea teritorială, economică și socială.

Vă invităm să trimiteți cât mai curând cele mai interesante fotografii pentru a fi înscrise! Și cum părerea publicului contează, votați-le pe cele care vă plac mai mult! Puteți vota folosindu-vă de contul de Facebook. Fiecare like va fi considerat un vot, iar fiecare vot contribuie la șansele fotografiei. Îi dați like și gata, ai votat-o. E simplu, rapid și ușor de contorizat. Mult succes le dorim participanților! Și… grăbiți-vă să votați!

Pentru informaţii privind Ziua Cooperării Europene, vă invităm să accesați pagina de internet www.ecday.eu.

Pentru a afla mai multe despre Programul Interreg V-A România–Bulgaria, despre evenimentele viitoare, dar și despre proiectele transfrontaliere aflate în curs de implementare, vă invităm să accesați pagina de internet www.interregrobg.eu.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

PROGRAM CINEMA 3D/2D CĂLĂRAȘI 07 septembrie – 04 octombrie 2018

joi aug. 30 , 2018
PROGRAM CINEMA 3D/2D CĂLĂRAȘI 07 septembrie – 04 octombrie 2018   Vineri, 07 septembrie: ora 12:30 Sâmbătă, 08 septembrie: ora 10:30 și 12:30 Duminică, 09 septembrie: ora 10:30 și 12:30   Norm de la Polul Nord 2. Cheia orașului – 2D ( varianta dublată ) Regia: Tim Maltby Gen film: […]