BPJ al PNL Călărași a adoptat rezoluția de susținere a lui Ludovic Orban, în funcția de președinte al partidului

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Florentina Chiru
15.02.2021

Filiala Călărași a fost și este o susținătoare a demersurilor conducerii Partidului Național Liberal, a președintelui Ludovic Orban, pentru gestionarea cu responsabilitate a situației grea cu care România, la fel ca întreaga omenire, se confruntă de aproape un an de zile.

Partidul Național Liberal, cu sprijinul electoratului, a reușit în ultimii ani să scoată România de sub guvernarea anti-europeană, anti-democratică a Partidului Social Democrat și să își asume, probabil, cea mai grea guvernare de după revoluție.

Guvernul Ludovic Orban a impus măsuri sociale și economice pentru combaterea și limitarea efectelor pandemiei, reușind în același timp să creeze premisele pentru stabilitatea necesară revenirii și recuperării din criza creată de COVID 19.

În ciuda nemulțumirilor determinate de măsurile responsabile ale guvernului liberal, ce au adus costuri electorale, Partidul Național Liberal a reușit la alegerile parlamentare un scor care să îi permită constituirea unei coaliții capabile să gestioneze ieșirea din criza impusă de virus și dezvoltarea pe baze solide a României în următorii ani.

Cu toate acestea, în spațiul public au apărut declarații din partea unor colegi liberali care, în loc să întărească în percepția publică, reușitele partidului și guvernării liberale, au adus prejudicii de imagine.

Facem apel, pe această cale, la dezbaterea în forurile interne a eventualelor probleme sau neînțelegeri și gestionarea cu responsabilitate a discursului public, mai ales în această perioadă în care românii au așteptări mari de la principalul partid aflat la guvernare.

De asemenea, ne manifestăm sprijinul pentru președintele partidului Ludovic Orban, pentru colegii noștri din conducerea centrală a Partidului Național Liberal care au ales să ia cu echilibru și înțelepciune deciziile ce se impun, în aceste vremuri atipice și dificile.

Împreună pentru români, pe drumul cel bun, prin noi înșine !

Biroul Politic Județean al PNL CĂLĂRAȘI

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Președintele C.J. Călărași, trimis în judecată de DNA

mie feb. 24 , 2021
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Autor: Florentina Chiru 24.02.2021 Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată și șantaj, anunță DNA într-un comunicat emis miercuri. Procurorii DNA îl acuză pe Vasile Iliuță că, în perioada martie – iulie […]

Te mai poate interesa