Autorităţile călărăşene caută soluţii privind identificarea unui nou sediu pentru Şcoala Copiilor cu Nevoi Speciale

Print Friendly, PDF & Email

Reprezentanții Consiliului Județean Călărași și cei ai Primăriei Municipiului Călărași s-au întâlnit astăzi. 28 noiembrie 2017, cu inspectorul școlar general Elena Mihăilescu, pentru a discuta situația în care se se află în acest moment Școala Copiilor cu Nevoi Speciale, entitate care funcționează în clădirea Școlii nr. 4 și care nu beneficiază de un spațiu corespunzător activității didactice.

Inspectoratul Școlar Județean a venit cu propunere transferului acestei școli în clădirea fostului Colegiu “Barbu Stirbei”, idee agreată atât de președintele Consiliul Județean Călărași, Vasile Iliuță, cât și de primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Campanie națională ”Oscar, șarpele hoinar”, desfășurată la nivelul municipiului Călărași

mie nov. 29 , 2017
Primăria Municipiului Călărași  a acceptat invitația Asociației Orașe Energie România, organizație ce activează la nivel național în domeniul eficienței energetice, de a participa la cea de-a patra ediție a campaniei naționale ”Oscar, șarpele hoinar”, ce face parte din campania europeană Traffic Snake Game (TSG). Municipiul Călărași a participat în premieră, […]