Arme şi muniţie, confiscate de poliţişti de la un deţinător ilegal

armePoliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Călăraşi s-au sesizat din oficiu, în baza datelor obţinute, şi au identificat pe un bărbat de 48 ani, din comuna Ulmu, judeţul Călăraşi, care ar fi deţinut ilegal arme cu gaz, cu aer comprimat şi arme de vânătoare, precum şi muniţia aferentă. Acesta este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

La data de 21 aprilie 2015, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, de pe raza comunei Ulmu, unde au fost găsite două arme de vânătoare cu alice, o armă cu aer comprimat şi alta cu gaz, trei pistoale neletale şi muniţie.

Din investigaţiile efectuate, s-a constatat că acesta ar fi achiziţionat din Republica Bulgaria două dintre pistoalele neletale, pe care le-ar fi introdus ilegal pe teritoriul României.

Dreptul de deţinere, port şi folosire a armelor i-a fost anulat de poliţiştii din Călăraşi, încă din cursul lunii martie 2015, bărbatul nerespectând obligaţia de a depune armele şi muniţia la un armurier autorizat.

Please enter banners and links.

Next Post

Campanie de informare și educare preventivă a Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență

mie apr. 22 , 2015
Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, va desfășura, în data de 23.04.2015, o campanie de informare și educare preventivă, în cartierul Măgureni. Campania de informare și educare preventivă se referă la utilizarea focului deschis la igienizarea de primăvară în gospodării și vor fi popularizate următoarele: -Măsuri […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!