Arestat de politişti pentu tentativa de viol si de ultraj la adresa primarului şi a unui poliţist din Independenţa

traficant droguri arestatPoliţiştii din Independenţa au fost sesizaţi, în seara de 29 august a.c., despre faptul că un bărbat a încercat să violeze o femeie de 86 ani, din localitate.

Din primele verificări efectuate a rezultat că P. Florinel, de 39 ani, din comuna Independenţa, a pătruns în curtea locuinţei victimei, a întrerupt alimentarea cu energie electrică, apoi, prin întrebuinţarea de violenţe, ar fi încercat să întreţină act sexual cu aceasta, însă a fost surprins de nepoţii femeii.

Poliţiştii au demarat de îndată investigaţiile pentru prinderea agresorului, care a fost depistat la locuinţa sa. Acesta a ieşit din casă cu o sabie, cu care i-a ameninţat pe primarul comunei şi pe un poliţist.

Pentru imobilizarea sa, poliţistul a tras mai multe focuri de avertisment cu armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime.

Agresorul a fost reţinut şi prezentat Judecătoriei Călăraşi, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

 

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul Drăgulin verifică execuţia lucrărilor din Călăraşi

mar sept. 2 , 2014
Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, însoţit de directorul tehnic Marian Gheorghe,  a vizitat marţi, 2 septembrie, principalele şantiere de lucru deschise în reşedinţa de judeţ pentru a vedea stadiul lucrărilor şi dacă acesta corespunde graficului pe care primăria îl are din partea constructorului. Astfel, au fost vizitate şantierele de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!