Anunț Ecoaqua Călărași

foto ecoaquaSocietatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al contractului prin care au fost reluate lucrările la obiectivul de investitii «Extinderea şi reabilitarea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată din aglomerarea Călăraşi», informează locuitorii municipiului Călăraşi asupra faptului că întreruperea furnizării apei din  perioada 14-15.12.2015 a fost ultima întrerupere programată în cursul anului 2015 şi totodată cere scuze pentru întarzierile apărute în repornirea sistemului de alimentare cu apă a municipiului Călăraşi, întarzieri datorate apariţiei unor lucrări neprevăzute, determinate de vechimea conductelor de transport şi distribuţie a apei, asupra cărora, de aproximativ 30 de ani nu a fost execuitată nicio lucrare de reabilitare.

ECOAQUA S.A. Călăraşi le mulţumeşte cetăţenilor municipiului Călăraşi pentru înţelegerea manifestată şi îşi exprimă regretul pentru inconvenientele de orice natura cauzate prin şi pe durata desfăşurării lucrărilor şi a întreruperii furnizării apei potabile.

Lucrările executate şi în curs de execuţie, pe raza municipiului Călăraşi, la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, au un impact semnificativ asupra îmbunătăţirii calităţii apei furnizate, asupra creşterii siguranţei livrării apei potabile, precum şi asupra atenuării riscurilor în domeniul sănătăţii şi a riscurilor de poluare a mediului. Operatorul regional de apă-canal îşi exprima toată încrederea că investiţiile realizate reprezintă un real beneficiu adus populaţiei şi mediului.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, ECOAQUA S.A. Călăraşi le transmite tuturor călărăşenilor, cele mai sincere urări de bine, sănătate, fericire şi prosperitate!

Sărbători Fericite si La Mulţi Ani!!!

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

400 locuri de muncă în sectorul agricol, în Danemarca

Dum dec. 27 , 2015
Firma deneză Greenpeas pune la dispoziția lucrătorilor români, prin rețeaua EURES, 400 de locuri de muncă pentru cules mazăre, în anul 2016. În perioada 1 martie – 1 iunie 2016 se va lucra la filiala din Portugalia a firmei daneze Greenpeas, iar în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2016 […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!