Aniel Nedelcu/ ,,Astăzi am scris istorie în fotbalul din comuna Borcea”

Autor: Florentina Chiru
24.06.2017

În această după-amiază, s-a disputat meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, între echipele de fotbal Agricola Borcea și ASM Dunărea Giurgiu.

Scorul a fost deschis în min. 70, prin Daniel Chirilă, de Agricola Borcea, și a rămas neschimbat până la finalul meciului.

Despre promovarea în Liga a III-a, primarul Aniel Nedelcu a declarat, la cald, la câteva minute după terminarea meciului:

,,Este un pas mare pentru fotbalul din comuna Borcea, care înseamnă intrarea într-o nouă etapă a fotbalului din localitatea noastră. Voi fi în continuare alături de această minunată echipă și de extraordinarii săi oameni și ne dorim să rămână, alături de noi, oamenii de afaceri, dar și cei care au venit cu sufetul lângă noi, fapt care a condus la această promovare. Astăzi am scris istorie în fotbalul din comuna Borcea. Am câștigat și Cupa, iar visul nostru a devenit realitate: Borcea în Liga a III-a. Comuna Borcea se bucură, încă o data, de o mare realizare. Suntem campioni cu toții! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!”

 Președintele A.J.F. Călărași, Dorinel Dincă, a spus după meci:

,,Îi felicit pe jucători, pe antrenori, pe domnul primar, pentru ceea ce au reușit și pot spune că se vede cât de puternic este campionatul județean. Agricola Borcea este a treia echipă care a promovat în Liga a III-a, după Modelu și Oltenița. Le urăm mult succes și sunt convis că este o bucurie imensă pentru locuitorii comunei. Au reușit, pentru prima dată în istoria comunei, să devină campioni județeni, iar acum această promovare  înseamnă foarte mult, pentru noi toți.

Felicitări tuturor celor implicați!”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

File de Istorie/ Casa Poporului

Dum iun. 25 , 2017
Pe 25 iunie, se împlinesc 33 de ani de la inaugurarea lucrărilor de construcție a Casei Poporului, actualul Palat al Parlamentului. Pe 25 iunie 1984, au fost inaugurate lucrările de construcție a Casei Poporului și a Bulevardului „Victoria Socialismului” din București. Casa Poporului s-a construit pe fostul Dealul Spirii și […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!