Alegeri PNL Călărași/ Numărul de voturi primite și echipa cu care pleacă la drum președintele Daniel Ștefan Drăgulin

Alegerile în PNL Călărași, desfășurate joi după-amiază, chiar dacă nu au avut miză pentru funcția de președinte al organizației județene, fiind un singur candidat, Daniel Ștefan Drăgulin, au reprezentat o competiție pentru cei înscriși la funcțiile de prim-vicepreședinte, vicepreședinți și membrii ai Biroului Politic Permanent.

Candidaturile multiple la primvicepreședinte și la vicepresedinte, au fost un subiect ce a creat unele nemulțumiri la alegerile de ieri, dar președintele ales a declarat că a fost respectat statutul, în care nu e specificat faptul că nu pot exista mai multe candidaturi, din partea unei singure persoane, pentru aceeasi funcție.

Puțin după miezul nopții, după numărarea voturilor, noul președinte al PNL Călărași, a declarat:

“Vreau să vă mulțumesc că ați avut răbdare și că ați rămas alături de echipa care a numărat voturile, până la această oră târzie. Este o onoare pentru mine să ajung președintele organizației județene, după o muncă de 13 ani și jumătate.

E o onoare care mă și obligă, dar îmi dă și o altă valoare. Vreau să îi mulțumesc domnului Iliuță, pentru că ceea ce a spus a și făcut. Nu aș fi avut cele 530 de voturi, dacă nu erau toți de acord ca eu să fiu președintele acestei organizații. Cele câteva voturi care au fost împotrivă arată că trebuie să mă gândesc foarte bine ce am greșit, ce trebuie să fac, ca și acele voturi să le fac să vină alături de mine. Faptul că suntem uniți, arată că s-a terminat cu orice fel de disensiune în rândul membrilor de partid.  Suntem o echipă puternică și trebuie să demonstrăm că a fost un accident ceea ce s-a întâmplat la alegerile parlamentare.

Ne așteaptă două încercări (n.red. alegerile din 11 iunie, pentru primar, de la Lehliu-Gară și Unirea) și sunt convins că tot Biroul, ales democratic, va pune umărul la treabă, alături de toți ceilalți membri. Orice decizie majoră a PNL Călărași se va lua nu doar cu membrii Biroului, ci și cu ceilalți primari și consilieri județeni. Întotdeauna am fost omul care m-am consultat cu ceilalți, întotdeauna am stat de vorbă cu toți și am ținut cont și de celelalte opinii, dacă eu am luat o decizie mai puțin bună.

Numai așa putem câștiga și putem arăta că suntem o echipă puternică, lucru care mă determină să rămân același om. Sunt onorat că am ajuns președintele organizației, cu 37 de primari în județ este foarte greu să poți gestiona această echipă, dar sunt convins că vom face front comun și vom lua decizii în avantajul organizației județene.

Vă mulțumesc că ați fost alături de mine și că facem o echipă puternică, le mulțumesc celor care au participat la această competiție și îi felicit pe ceilalți câștigători! Asta nu înseamnă că s-a terminat munca, ci va începe o activitate destul de grea, sunt consecvent și o să mergem pe cele mai bune decizii, pentru a câștiga viitoare bătălii.”, a declarat președintele organizației județene, Daniel Ștefan Drăgulin.


De menționat că fostul președinte al PNL Călărași, Răducu George Filipescu, a condus organizația timp de 16 ani, cu rezultate notabile la alegeri, de-a lungul timpului, fiind printre primele 4 organizații județene din țară. La alegerile locale de anul trecut, PNL Călărași a câștigat 37 de primării (din 55), având primăria municipiului reședință de județ și cele două posturi de viceprimar, președinția Consiliului Județean, cele două posturi de vicepreședinte, și, în premieră, majoritatea în Consiliul Județean (17 consilieri din totalul de 31).

La eveniment au participat Cristian Bușoi, secretar general al partidului, Răzvan Sava, președintele  PNL, sector 4 București, fost primar general interimar al capitalei, conferința de alegeri fiind condusă de deputatul Cătălin Predoiu.

Numărul de voturi primite și echipa cu care pleacă la drum președintele Daniel Ștefan Drăgulin:

           Total voturi   555
Nr.crt Nume & Prenume Nr.Voturi Funcţie
1 Dragulin Daniel Stefan 534 Presedinte BPJ
2 Dobre Gheorghe 377 Prim vice BPJ Strategii Politice
3 Corbu Constantin 279 Prim vice BPJ Politici Publice
4 Deculescu Valentin 542 PoliticeVicepresedinte BPJ Strategii si Relatii Politice
5 Dinulescu Marian 374 Vicepresedinte BPJ  Imagine, Comunicare
6 Eremia Niculae 347 Vicepresedinte BPJ Politici Economice, Mediu de afaceri
7 Vasile Aurel 307 Vicepresedinte BPJ Politici Sociale, Patronate, ONG
8 Enciu Niculae 286 Vicepresedinte BPJ Administratie Publica, Ordine Publica
9 Nedelcu Vasile 190 Vicepresedinte BPJ Politici in Agrigultura, Silvicultura
10 Rogoz Nicolae 292 Vicepresedinte BPJ Politivi in Educatie, Cercetare
11 Tomoiaga Liviu Stefan 449 Vicepresedinte BPJ Politici in sanatate
12 Filimon Mihai 469 membru BPJ
13 Gazu Aurica 469 membru BPJ
14 Raluca Surdu 466 membru BPJ
15 Gheorghescu Niki 464 membru BPJ
16 Gurlui Mihai 461 membru BPJ
17 Croitoru Camelia 466 membru BPJ
18 Uleia Gheorghe 430 membru BPJ
19 Negoita Ion 416 membru BPJ
20 Voicu Lica 409 membru BPJ
21 Geambasu Iulian 327 membru BPJ
22 Iacomi Ion 320 membru BPJ
23 Dobrescu Vasilica 295 membru BPJ
24 Robu Ion 289 membru BPJ
25 Dumitrescu Florin 280 membru BPJ
26 Avram George 272 membru BPJ
27 Ivanciu Viorel 267 membru supleant BPJ
28 Guta Costel 266 membru supleant BPJ
29 Dobre Gheorghe 262 membru supleant BPJ
30 Gaman Ion 253 membru supleant BPJ
31 Pana Dumitru 253 membru supleant BPJ
32 Manea Sandu 229 membru supleant BPJ
33 Banescu Laurentiu 139 membru supleant BPJ
34 Cojocaru Marius 133 membru supleant BPJ
35 Constantin Elena 527 trezorier
36 Decu Adriana Mihaela 541 presedinte CJRC
37 Draghici Mihai Laurentiu 522 presedinte CoAJ

Please enter banners and links.

Next Post

Accident rutier/ O persoană a decedat

mar mai 2 , 2017
În ziua de 1 mai a.c., un tânăr de 25 ani, din Călărași, în timp ce conducea un motociclu, pe raza comunei Ciocănești, județul Călărași, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă deosebit de periculoasă ar fi pierdut controlul motociclului, a părăsit partea carosabilă, ieşind în decor, unde a intrat în […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!