AJOFM Călărași organizează Bursa generală a locurilor de muncă

Print Friendly, PDF & Email

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași organizează vineri, 07 aprilie 2017, Bursa generală a locurilor de muncă. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 9.30, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților, str. Sloboziei nr.4 Bis. În același interval de timp, bursa generală a locurilor de muncă va avea loc și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Olteniţa, str. Argeșului nr.111.

Acțiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, acestea având posibilitatea de a susține interviuri cu mai mulți agenți economici, în scopul ocupării unui loc de muncă și, totodată agenților economici care, au avantajul de a alege candidatul potrivit pentru postul potrivit.

Bursa reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă. Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cât și agenţii economici, pot beneficia de subvențiile, primele și facilitățile fiscale prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă” a precizat domnul Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călărași.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă vacante, angajatorii  sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călărași, până pe data de 4 aprilie 2017, prin  fax: 0242/331693 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro, situaţia privind locurile de muncă vacante, cu mențiunile: “pentru bursa generală”; ”participăm/nu participăm la acțiune”.

 Compartimentul  Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Agricola Borcea domină fotbalul călărășean

vin mart. 24 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu, și-a propus, încă de la începutul activității sale în această funcție, să susțină dezvoltarea localității, educația și activitatea sportivă. Acum este deja mândru de rezultatele pe care le are cu echipele de fotbal locale. Două, din trei echipe, sunt pe […]