Accident rutier grav, soldat cu o victimă decedată, pe raza comunei Mânăstirea

Print Friendly, PDF & Email

politia-rutieraLuni, 24 noiembrie 2014, în jurul orei 14.50, Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un participant la trafic cu privire la faptul că pe raza localităţii Coconi, comuna Mânăstirea, a avut loc un eveniment rutier.

Echipa deplasată la faţa locului a stabilit următoarele:

Conducătorul auto I. Valentin, de 22 ani, din municipiul Olteniţa, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Super Nova, proprietatea sa, pe D.J. 303, nu a adaptat viteza într-un sector de drum în curbă la dreapta, autoturismul părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune frontală cu un cap de pod din beton aflat pe partea dreaptă a sensului de mers, răsturnându-se în şanţ.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, conducătorul auto poseda permis de conducere, iar la momentul producerii evenimentului purta centura de siguranţă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Trei minori din Chirnogi prinşi de poliţişti, după ce au furat 12 saci cu cereale

mar nov. 25 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Urmare a activităţilor de cercetare şi investigare desfăşurate de lucrători din cadrul Postului de Poliţie Chirnogi, la data de 24 noiembrie 2014, au fost identificaţi D. Mirel., de 17 ani, N. Iosif, de 17 ani şi D. Vasile, de 14 ani, toţi din comuna Chirnogi, […]