Accident grav pe șoseaua Chiciului

masina rasturnataAstăzi, la orele prânzului, pe șoseaua Chiciului, un autoturim cu număr de înmatriculare străin, pe fondul neadaptării vitezei, s-a răsturnat după ce a intrat intr-o curbă.

În accident au fost răniți doi tineri, un bărbat de 30 de ani și o femeie de 24 de ani, care au trebuit să fie descarcerați. La sosirea echipajului SMURD, s-a constatat că victimele  prezentau traumatism cranio-cerebral, femeia având și o fractură de femur, iar acestea au fost transportate la spital, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu.

Conform datelor oferite de IJP Călărași, autoturismul era condus de C. Virgil, de 30 ani, din municipiul Călăraşi, care, într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasagerei, V. Georgiana, de 24 ani, din Călăraşi, care au fost transportaţi la spital pentru primirea de îngrijiri medicale.

Conducatorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Please enter banners and links.

Next Post

Daniel Drăgulin: „Continuăm investiţiile în municipiul Călăraşi”

joi aug. 21 , 2014
Mai sunt aproape 4 luni, până la finele acestui an, iar  municipalitatea călărăşeană   are în vedere să ducă la bun sfârşit câteva proiecte investiţionale de anvergură, ce vor schimba faţa oraşului. Aşa cum a precizat edilul Daniel Drăgulin, execuţia lucrărilor acestor obiective este în plină desfăşurare, fiind finanţate cu  fonduri […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!