A vrut să se sinucidă aruncându-se dintr-o mașină aflată în mers

accidentParamedicii SMURD, din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu-Gară, au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Răzvani, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane în vârstă de 22 ani, victima unei tentative de suicid.
În data de 04.05.2014, ora 13.19, un echipaj SMURD, din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară, a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Răzvani, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex feminin, Florica D., în vârstă de 22 ani, victima unei tentative de suicid (aceasta s-a aruncat dintr-un automobil aflat în mers).
La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, persoana era semiconştientă şi acuza dureri la membrul superior drept şi torace anterior.
Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical, i-au monitorizat funcţiile vitale şi au transportat victima la spitalul Lehliu-Gară.

Please enter banners and links.

Next Post

Contractul-cadru în sănătate a fost prelungit până la 31 mai

lun mai 5 , 2014
Contractul-cadru de asistenta medicala, valabil pana la 30 aprilie 2014, a fost prelungit pana la 31 mai, se precizeaza intr-un Ordin comun al Ministerului Sanatatii (MS) si al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), publicat recent in Monitorul Oficial. Aceasta este cea de-a doua prorogare a termenului din acest […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!