Primăria comunei Borcea a marcat Ziua Națională

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Nicu Stamate

Ziua de 1 decembrie a fost marcată în comuna Borcea de un moment special, cu cântece și poezii patriotice, pregătite cu dăruire de elevii și profesorii din localitate, fiind susținuți de administrația locală.
Alături de ei s-a aflat și primarul Aniel Nedelcu Pațurcă, ce a dorit să marcheze împreună cu aceștia, momentul aniversar dedicat zilei naționale.

Mesajul transmis de primarul Aniel Nedelcu Pațurcă a fost un îndemn la implicare și muncă de echipă, pentru a atinge scopul propus: dezvoltarea comunei Borcea.

,,1 Decembrie reprezintă un simbol al unității României.
Astăzi, sărbătorim împreună, cu recunoștință pentru sacrificiul și înțelepciunea înaintașilor noștri, împlinirea a 103 ani de la înfăptuirea României Mari și Unite.
Mesajul și îndemnul meu pentru voi toți, în această zi cu o deosebită semnificație, este să ne unim, să ne autodepășim și să ne implicăm pentru ca această comună să se dezvolte și să reflecte idealul nostru.
La mulți ani, România!
La mulți ani, români!
La mulți ani, dragi borceni!”


Totodată, în calitate de primvicepreședinte al PNL Călărași, primarul Aniel Nedelcu Pațurcă a reprezentat cu cinste comuna Borcea la manifestarile organizate în municipiul reședință de județ, alături de prefectul Valentin Barbu, subprefectul Nicolae Dumitru, secretarul de stat în MADR, Marius Micu, comisarul șef adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, Alexandru Vasile, deputatul Emil Dumitru, dar și de reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate.




Please enter banners and links.

error: Content is protected !!