5 IUNIE – Ziua Națională a Educației

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

Finalul anului școlar coincide cu o sărbătoare dragă cadrelor didactice. Este sărbătoarea la care se face bilanțul activității cadrelor didactice din perioada anului școlar 2018-2019.
Inspectoratul Școlar Județean Călărași, împreună cu Sindicatul Liber din Învățământ Călărași, organizează în această zi festivitatea dedicată educației și educatorilor, pentru decernarea titlurilor de ,,Profesorul anului”, la fiecare disciplină școlară.
Recunoașterea și recompensarea celor mai merituoase cadre didactice constituie un motiv de stimulare a activității acestora.
Festivitatea de decernare a acestor titluri va avea loc în data de 5 iunie, în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași, începând cu ora 10,00.
La această festivitate participă profesorii nominalizați împreună cu colegi profesori, directori din școlile județului Călărași.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

I.S.J. Călărași/ Planul de școlarizare la clasa a IX-a, pentru anul școlar 2019-2020

joi iun. 6 , 2019
Please enter banners and links. Conform OMEN NR.4057/28.05.2019 privind repartizarea , pe județe, a cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar de stat, în anul școlar 2019-2020, planul de școlarizare la clasa a IX-a pentru anul școlar 2019-2020 la nivelul județului Călărași este următorul: Învățământ liceal -filiera teoretică -29 de clase […]

PNL

Please enter banners and links.