45 de locuri de muncă în Suedia, prin rețeaua EURES

Print Friendly, PDF & Email

muncaÎn această perioadă, prin rețeaua EURES sunt oferite persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr de 45 de posturi disponibile în Suedia, pentru următoarele meserii/ocupații: femeie de serviciu – 20 locuri; mecanic auto – 10 locuri; vopsitor auto -15 locuri.

Pentru ocuparea posturilor de femeie de serviciu, se solicită un nivel mediu de cunoaștere a limbii engleze.

În cazul locurilor de muncă pentru mecanic auto și vopsitor auto, pe lângă cunoștințele de limba engleză, este necesară deținerea calificării în meserie și 2 ani experiență în domeniu.

Încadrarea se va face pe firmă din România, cu detașare în Suedia.

Se oferă contract de muncă permanent, cu perioadă de probă (acomodare) de 90 de zile.

Salariul oferit este de 900 euro net lunar în cazul femeilor de serviciu și 1000 euro net lunar pentru muncitorii calificați. Pe lângă asigurările din România, angajatorul plătește o asigurare medicală pentru lucrătorii detașați.

Cazarea este plătită de angajator. Transportul va fi suportat de către candidat.

Persoanele interesate vor trimite un CV în limba română pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro. Nu se admit persoanele care nu sunt înscrise în baza de date EURES.

Înscrierea în baza de date a AJOFM Călărași se realizează pe baza următoarelor documente: copie BI/CI; CV model EUROPASS ; cazierul judiciar în original care să ateste că nu persoana nu are antecedente penale; adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ”apt pentru muncă”.

Termenul limită pentru transmiterea aplicațiilor este 30 iunie 2015.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Siguranţa copiilor instituţionalizaţi, în atenţia Poliţiei călărăşene

vin apr. 17 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi a avut loc, la data de 15 aprilie 2015, o întâlnire între conducerea Inspectoratului, reprezentanţi ai compartimentelor urmăriri şi de analiză şi prevenirea criminalităţii, conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi (DGASPC) şi a centrelor de […]