30 mai – 1 iunie/ „Pași spre viitor”

Print Friendly, PDF & Email

În această perioadă a anului, dedicată copiilor și Zilei de 1 iunie, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează proiectul „ Pași spre viitor ” cu scopul de a-i antrena pe copiii și adolescenții călărășeni într-o serie de activități educative menite să contribuie la creșterea încrederii de a privi cu îndrăzneală spre viitor. Astfel, în perioada 30 mai – 01 iunie 2017, se vor desfășura următoarele evenimente:

Marți, 30 mai 2017, lansare de carte, ora 13.00, Sala Cinema 3D/2D

Cu ocazia lansării volumului său de debut „ Zeus nu moare niciodată ”, apărut la editura „ Cununi de stele ”, jurnalistul și scriitorul Cristian Coman, se întoarce în orașul natal, să întâlnească liceeni, colegi, profesori, pentru a le împărtăși impresii despre „ noua lume a societății mass-media ”.

 „Autorul își asumă ideea de a dezvălui „jocurile de perspicacitate” ale jurnalistului dilematic, concentrat să caute adevărul, să refacă acel „puzzle” al evenimentelor amenințate să rămână cazuri cu autor necunoscut.– din Prefață, semnată de profesor Stela Anghel

Miercuri, 31 mai 2017 – “Porți deschise copilăriei”

Ora 11.00 :

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și Consiliul Județean Călărași îi așteaptă pe copii, să viziteze cele două instituții; vor descoperi culisele sălii de spectacol, scena, cum se montează un decor. Totodată, copiii vor putea vizita o parte din birourile Consiliului Județean Călărași.

Ora 18.00 :

Iar seara, îi așteptăm pe adolescenți, și nu numai, la Sala de Spectacole a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, la spectacolul “A.A.A.” și la întâlnirea cu regizoarea Chris Simion, cu care vor putea discuta despre cum să îndrăznești să crezi și să construiești pentru viitor ( Chris Simion –  inițiatoarea campaniei „ Primul teatru construit împreună “).

Joi, 1 iunie 2017– Ziua copilului

Ora 10.30 – sărbătorim copilăria în Parcul Central ( Foișor )

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași va antrena copiii din Călărași și Dragoș – Vodă, printr-o serie de activități interactive: clovni, personaje de poveste și eroi îndrăgiți, vor atrage copiii în jocuri interactive, pictură pe față, modelare de baloane și ateliere de creație, în ritmuri de muzică, alături de copiii din grupul “ Flores Campi „ al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Parteneri principali:

  • Editura „ Cununi de stele ”
  • Colegiul Național „Barbu Știrbei ” Călărași
  • Biblioteca Județeană  „ Alexandru Odobescu ”

Participă :

  • Grupul de copii “ Flores Campi „
  • Școala Gimnazială nr.1 Dragoș Vodă
  • Școala Gimnazială „ Constantin Brâncoveanu „ Călărași
  • Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași
  • M.T. Călărași
  • Consiliul Județean al Elevilor Călărași

Un proiect al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și Consiliului Județean Călărași.

 Manager interimar,

Isabella GROSU

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Liviu Muşat, achitat de Tribunalul Bucureşti, într-un dosar de corupţie: „Ne vom susţine, în continuare, neviovăţia şi la Curtea de Apel Bucureşti”

mar mai 30 , 2017
Directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, dr. ing. Liviu Muşat a fost achitat înntr-un dosar de corupţie în care a avut calitatea de inculpat. Vineri, 26 mai, instanța de judecată, Tribunalul București a decis achitarea directorului ADR Sud Muntenia, în dosarul nr. 24754/3/2015, deschis de procurorii din cadrul Direcției […]