250.000 euro solicitați refacerea blocului care a explodat, anul trecut

Print Friendly, PDF & Email

explozie-bloc-calarasiDupă 9 luni de la explozia blocului din zona Volna, care s-a soldat cu 2 morți, nu a fost făcut public niciun raport care să arate cauzele care au provocat deflagrația și nici nu au fost alocați banii pentru refacerea blocului.

Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a purtat, în cursul zilei de joi, 11 septembrie, discuții cu reprezentanți ai Guvernului României pe tema alocării fondurilor necesare refacerii apartamentelor din blocul A38, afectate de explozia ce a avut loc în seara zilei de 25 decembrie 2013.

Edilul municipiului Călărași a primit asigurări că se vor realiza, în perioada următoare, toate procedurile în vederea alocării fondurilor  necesare refacerii apartamentelor, așa cum reies ele din expertizele întocmite.

Prefectul George Iacob a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, că în proiectul de hotărâre de Guvern, care a plecat de la Prefectură către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, s-a solicitat suma de 250.000 de euro pentru refacerea apartamentelor, conform expertizelor făcute. Acesta a spus că va discuta, la rândul său, cu reprezentanții Guvernului, pentru a fi acordată suma solicitată, încă din luna mai a.c., din fondul de rezervă.

Please enter banners and links.

Next Post

Schimbare în conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi

vin sept. 12 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Începând cu 15 septembrie a.c., domnul colonel Stoica Marian, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi este promovat pentru a asigura actul managerial la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş, post rămas vacant din data de 22 august a.c. Pentru asigurarea continuităţii actului de comandă, […]