24 persoane selectate în vederea încadrării, la bursa organizată de AJOFM Călărași la Oltenița

Print Friendly, PDF & Email

Marți, 10 ianuarie 2017, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi a organizat Bursa locurilor de muncă la cererea angajatorului G4S Secure Solutions București, la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Oltenița (ALOFM Oltenița) din str. Argeșului nr.111.

G4S Secure Solutions București a oferit un număr de 40 de locuri de muncă adresate atât persoanelor calificate în meseria de agent de securitate cât și persoanelor necalificate care se pot califica ulterior la locul de muncă.

Un număr de 80 persoane au participat la această acțiune, iar în urma desfăşurării interviurilor cu agentul economic, 24 dintre aceștia au fost selectați în vederea încadrării, urmând a se prezenta în zilele următoare la sediul angajatorului.

Compartimentul  Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Vernisaj expoziție de fotografie „Răsfoind printre milisecunde”

joi ian. 12 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Sâmbătă 14 ianuarie 2017, ora 11.oo, la Muzeul Municipal Călărași, va fi vernisată expoziția de fotografie  Răsfoind printre milisecunde. Autorul expoziției este Valentin Pană,  un călărășean pasionat de fotografie.  Ocupația principală, traducător de limbă franceză, i-a oferit posibilitatea să călătorească, dar în același timp să […]