17 masini implicate, 4 răniți transportati la spital, în accidentul produs, în lanț, pe Autostrada Soarelui

Un acccident in lant a avut loc, in aceasta dimineata, pe autostrada A2, la km 12, la intrarea in Capitala, 17 masini fiind implicate, pe ambele sensuri de mers, potrivit Centrului de Infotrafic al Politiei. Acidentul a avut drept cauze principale ceata si poleiul.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, la Digi 24, ca 22 de persoane implicate in accident sunt evaluate medical, iar 4 dintre ele urmeaza sa fie transportate la spital. Raed Arafat a precizat ca niciunul dintre raniti nu este in stare grava.

accident-a2

Un al doilea accident grav, in care au fost implicate doua autoturisme, s-a produs miercuri dimineata pe A2 Autostrada Soarelui, la km 21, pe sensul de mers catre Constanta, la scurt timp dupa accidentul in lant de la intrarea in Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti – Ilfov, citat de Mediafax. Doi raniti au fost transportati la spitale din Bucuresti.

Accidentul s-a soldat cu doi raniti: unul dintre ei a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca, iar al doilea cu ambulanta la Spitalul Pantelimon. Ambii raniti sunt constienti.

Totodată, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi până la orele 17.00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către capitală, între kilometrii 87 şi 70, se vor executa lucrări la fisurile din carosabil, iar din această cauză a doua bandă va fi restricţionată.

Conducătorilor auto le este recomandat să  ruleze cu prudenţă şi să respecte semnalizarea temporară înstituită.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Managerul Spitalului Județean Călărași: „RMN-ul va deveni funcțional din luna decembrie.”

mie nov. 16 , 2016
Cea mai așteptată investiție făcută pentru Spitalul Județean de Urgență Călărași este, cu siguranță, achiziționarea RMN-ului. După 3 ani, contractul semnat de Consiliul Județean Călărași s-a materializat prin cumpărarea RMN-ului, datorită fondurilor alocate de către Ministerul Sănătății, în proporție de 90%, diferența de 10% fiind suportată de către Consiliul Județean. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!