15 persoane din judeţul Călăraşi, urmărite penal pentru furt de energie electrică

Print Friendly, PDF & Email

furt de curent electricMarţi, 31 martie, a.c., între orele 06.00-12.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Olteniţa, aflându-se în misiune de patrulare pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a fost solicitat de către lucrători ai S.C. Enel Dobrogea S.A., pentru a-i sprijini în executarea unor controale pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică, pe raza localităţilor Gălbinaşi, Plătăreşti şi Fundeni.

În urma controalelor efectuate, oamenii legii au identificat 15 persoane care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalaţii clandestine racordate direct la reţeaua electrică aflată în imediata apropiere a locuinţelor.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare începerii urmăririi penale.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Parcarea subterană din centrul Călăraşiului, o investiţie cu miză electorală

mie apr. 1 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Conştient fiind de faptul că, anul viitor, la alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, nu va putea să vină în faţa electoratului călărăşean cu nicio realizare investiţională semnificativă, preşedintele Răducu Filipescu a adus în atenţia opiniei publice, în urmă cu, aproximativ, o lună de zile, necesitatea […]