124 de persoane au fost selectate în vederea încadrării, la Bursa Locurilor de Muncă din Călărași

Print Friendly, PDF & Email

bursa locuri muncaVineri, 24 aprilie 2015, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Călăraşi a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul s-a desfăşurat atât la Călăraşi, în foaierul Casei de Cultură ”Barbu Știrbei”, cât şi la sediul Agenţiei Locale Olteniţa. Au participat la bursă 29 de  agenţi economici şi 508 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Angajatorii contactaţi pentru organizarea acestei acţiuni au oferit un număr de 540 de locuri de muncă vacante, în următoarele domenii: confecţii textile, asigurări, construcţii, confecții metalice, transporturi, agricultură, comerţ, industrie și alimentație publică.

Au fost selectate în vederea încadrării 124 de persoane, 41 dintre acestea fiind încadrate pe loc în meserii/ocupații  precum :  lucrător comercial, stivuitorist, șofer, paznic și mecanic agricol.

Personalul agenţiei a pus la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă diverse materiale informative (pliante, brosuri etc.)  şi a venit în întâmpinarea acestora cu o ofertă diversificată de cursuri de calificare/recalificare.

Paralel cu Bursa generală, atât la Călărași, cât și la Oltenița, a fost organizată Bursa locurilor de muncă în cadrul proiectului  ”Sustenabilitate în mediul rural prin investiția în resurse umane!”, POSDRU/135/5.2/ S/129247, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. La acțiune au participat persoane din mediul rural înscrise în grupul țintă al proiectului, precum și potențiali beneficiari ai activităților ce sunt oferite în cadrul proiectului.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Toţi directorii şi inspectorii şcolari vor susţine examen pentru ocuparea posturilor

vin apr. 24 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Se anunţă o perioadă de foc, în următorele luni, pentru inspectorii şcolari şi directorii unităţilor de învăţământ, din judeţul Călăraşi. Aceştia vor da examen pentru posturile pe care le ocupă în prezent. Măsura luată de către Ministerul Educaţiei privind scoaterea la concurs a tuturor funcţiilor […]