1 iunie/ Asociația ,,Pentru un Călărași mai bun” organizează o acțiune dedicată copiilor din cartierul Oborul Nou și zona FNC

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Florentina Chiru
31.05.2022

De 1 iunie, Asociația ,,Pentru un Călărași mai bun” organizează o acțiune dedicată copiilor din cartierul Oborul Nou și zona FNC.
În curtea Cantinei Sociale a Primăriei din cartierul Oborul Nou vor fi organizate acțiuni și oferite cadouri pentru 200 de copii.
Desene pe asfalt, momente artistice, jocuri și concursuri la care vor participa direct copiii, sunt doar câteva dintre momentele pregătite de organizatori, la acțiunea care va începe la ora 9.30.
Asociația ,,Pentru un Călărași mai bun” și voluntarii de la liceele Barbu-Știrbei și Ștefan Bănulescu le vor oferi copiilor jucării și dulciuri pe toate gusturile.
,,Revenim cu seria acțiunilor organizate de asociația noastră, care a strâns în jurul ei oameni inimoși și liceeni care au înțeles cât de important este să le aducă un zâmbet pe chip copiilor mai puțin norocoși ca ei și, cu toții, ne-am dat mâna să facem ca ziua de 1 iunie să fie plină de veselie și bucurie pentru copiii din cartierul Oborul Nou și zona FNC, de aceea doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați!”, a spus președinta Asociației ,,Pentru un Călărași mai bun”, Virginica Crețu.

Le transmitem și noi, tuturor copiilor: La mulți ani și o copilărie fericită!

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria comunei Roseți a marcat Ziua Eoilor și Înălțarea Domnului

joi iun. 2 , 2022
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Autor: Nicu Stamate Joi, 2 iunie 2022, primăria comunei Roseți a marcat, ca în anii de dinainte de pandemie, Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, două evenimente importante la care comunitatea din localitatea Roseți a participat nu doar ca simplă prezență, ci și prin implicare directă. […]