Ziua Națională a României/ Peste 100 de polițiști vor fi la datorie

Print Friendly, PDF & Email

Peste 100 de polițiști vor fi la datorie, de Ziua Națională a României, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în municipiul Călăraşi sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la care se preconizează participarea unui public numeros.

În acest context, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi va acţiona cu 106 poliţişti şi 39 autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători.

Astfel, din totalul polițiștilor implicați în misiunile desfășurate de Ziua Națională, 67 sunt de ordine publică, 20 sunt polițiști rutieri, iar 19 de polițiști sunt de la alte structuri.

Totodată, 43 patrule de siguranţă publică, dintre care 10 pedestre şi 33 auto, vor acţiona, pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de călători, cu precădere pe rutele unde vor avea loc manifestările, precum şi în staţii şi triajele de cale ferată.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

GPS-urile vor intra în funcțiune, pentru a verifica unde acționează utilajele de deszăpezire

mar nov. 29 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Sosirea anotimpului rece impune ca cei responsabili de starea drumurilor să fie pregătiți pentru orice situație, deși, de cele mai multe ori, constatăm că iarna mai reușește să ia prin surprindere autoritățile. Directorul Gheorghe Dragomir, de la  Societatea Drumuri și Poduri S.A. Călărași, i-a asigurat […]