Viceprimarul Marius Dulce:,,Sperăm ca până la finele anului să încheiem un nou contract pentru transportul public local”

alitrans fotoEste cunoscut faptul că, în prezent Primăria Călăraşi nu mai are nicio relaţie contractuală cu firma Alitrans, societate care asigură serviciul de transport public local. Această stare de fapt a fost tranşată în instanţă, încă din anul 2013, când o hotărâre definitivă a  dat verdictul potrivit căruia contractul de delegare de gestiune privind serviciul de transpoet public local a expirat. În aceste condiţii, primaria a trebuit să reia procedurile pentru  atribuirea acestui serviciu de utilitate publică. Lucru care s-a şi întâmplat, numai că, toate licitaţiile care au fost derulate până în prezent au fost eşuate din diverse motive, fie că  firmele care s-au înscris la licitaţie nu au îndeplinit condiţiile prevăzute în caietul de sarcini, fie că nu s-au prezentat la licitaţie. Au trecut doi ani de zile şi situaţia serviciului de transport local, încă nu este clarificată. Privind această   situaţie, viceprimarul Marius Dulce şi-a exprimat, speranţa ca, până la finele acestui an, problema serviciului de transport local să fie rezolvată. ,, În prezent suntem în ultima fază de negociere directă. Aşteptăm ca firmele de transport să vină la primărie şi să cumpere caietul de sarcini. Noi sperăm ca pe data de 18 noiembrie, când se vor deschide ofertele, să atribuim contractul de delegare de gestiune a serviciului de transport local. Dacă vom reuşi să încheiem contractul cu un operator de transport, vom putea să distribuim acele tichete gratuite pensionarilor călărăşeni precum şi celorlalte categorii de persoane care pot beneficia de gratuitate în transportul local, conform prevederilor legale”, a precizat viceprimarul Marius Dulce.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Minor prins, după ce a furat bani dintr-un magazin

mar oct. 20 , 2015
Poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban Călăraşi, au identificat pe un minor, din municipiul Călăraşi, care în seara de 12 octombrie a sustras o sumă de bani dintr-un magazin. Poliţiştii au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale, situată pe strada Cărămidari, de faptul că […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!