Vasile Iliuţă: „Proiectul meu politic depinde de activitatea funcţionarilor din Consiliul Judeţean”

Print Friendly, PDF & Email

Vasile Iliuta depVasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi şi-a trasat, încă de la inceput, principalele obiective pe agenda sa de lucru. Unul dintre acestea vizeaza o mai bună relaţionare inter-instituţională între Consiliul Judeţean şi primăriile călărăşene,  în vederea accesării fondurilor  externe sau guvernamentale pentru dezvoltarea social-economică a tututor localităţilor. Acest lucru presupune, în viziunea sa, o mai mare responsabilizare a funcţionarilor din Consiliul Judeţean care se preocupă în domeniul accesării şi împlementării proiectelor edilitare.

,,Am fost plăcut surprins să găsesc în Consiliul Judeţean specialişti foarte buni. Deja mă gândesc ca din toamnă să reorganizăm unele direcţii din cadrul Consiliului Judeţean. Asta nu înseamnă şi restructurări de personal.  Nimeni nu va pleca din instituţie, însă, doresc să am alţi oameni în fruntea unor direcţii.  Deja am demarat o  rundă de discuţii cu salariţii din aceste direcţii pentru a-mi aduce la cunoştinţă problemele pe care le au iar eu , i-am informat despre nevoile identificate la nivelul administraţiilor locale din judeţ.   Eu voi propune ca Direcţia  Managementul Proiectelor şi Direcţia Integrare Europeană şi Dezvoltare Regională să funcţioneze ca unic compartiment .  Mă gândesc  ca cei care sunt bine pregătiţi să-şi primească o poziţie prin care poate să îmi garanteze o strănsă relaţionare cu primăriile din judeţ. Fiecare funcţionar din cadrul Direcţiei de Implementare a Proiectelor va răspunde de 4-5 localităţi şi  va consilia primăriile în accesarea proiectelor şi în implementarea acestora. Proiectul meu politic  pe următorii 4 ani  va depinde de activitatea funcţionarilor din Consiliul Judeţean.

În raportul de activitate al acelui funcţionar ce va fi predat la finalul fiecărui an vor fi menţionate numărul proiectelor accesate şi câştigate de către primpriile pe care le-a avut în subordine.  De rapoartele anuale pe care le au aceşti funcţionari depinde şi activitatea mea ca preşedinte.”, a declarat  Vasile Iliuţă.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Primăria Călăraşi face angajări

vin iul. 22 , 2016
Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs pentru recrutare în vederea ocupării funcțiilor publice de execuție vacante  de: Consilier, clasa I, grad principal Compartimentul Eliberări Certificate Stare Civilă;Consilier, clasa I, grad profesional principal Compartiment Regim Evidență și Consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Informatică – Serviciul Public Comunitar Local pentru […]