Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean, alături de pensionarii călărăşeni şi de beneficiarii CIA Ciocăneşti

Print Friendly, PDF & Email

Luni, 19 decembrie, sala de şedinţe a Consiliului Judeţean a găzduit o întîlnire a pensiona rilor călărăşeni cu reprezentanţii conducerii acestei instituţii. Îniţiativa acestei întîlniri a aprţinut preşedintelui Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă care a dorit să le fie alături, în preajma sărbătorilor. Cu acest prilej pensioarii călărăşeni au primit informaţii legate de activitatea fiecărei instituţii subordonate Consiliului Judeţean. În sală, au fost prezenţi directorii următoarelor institţuţii: Direcţia Generală de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului (DGASPC); Spitalul Judeţean de Urgenţă,  Centrul Medico-Social; Biblioteca Judeţeană, Muzeul ”Dunării de Jos”; Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie; Direcţia Judeţeană Drumuri şi Poduri; Spitalul de Pneumoftiziologie , Spitalul de Psihiatrie Săpunari precum şi Serviciul de Evidenţă a Populaţiei. În mijlocul pensionarilor s-au aflat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marian Dinulescu dar şi primarul municipiului Călăraşi Daniel Dragulin care a salutat această acţiune.

Preşedintele Vasile Iliuţă le-a urat pensionarilor „bun venit” şi a punctat ideea iniţiativei sale.

„ Ideea acestei întalniri a apărut în urmă cu câteva luni de zile, când am căzut de acord cu dumneavoastră că ar fi  bine să ştiţi ce face Consiliul Judeţean.  Toate acestea s-au datorat campaniei electorale din 2016, când oamenii mă abordau în diferite probleme legate de terenurile agricole, drumuri sau reţele de alimentare cu apă.  De aceea, v-am invitat astăzi să cunoaşteţi mai bine activitatea Consiliului Judeţean precum şi a instituţiilor subordonate acestuia.”, a spus Vasile Iliuţă.

Apoi, directorii instituțiilor subordonate Consiliului au răspuns doleanțelor pensionarilor  în legătură cu serviciile medicale din Spitalul Județean Călărași, străzile județului, investirea în educație pentru generațiile care ne vor urma, protecție și asistență socială.

Finalul întâlnirii pentru cei 100 de pensionari călărășeni a fost unul plin de emoție. Ei  au efectuat o vizită  la Căminul de Bătrâni de la Ciocanești. Aici , beneficiarii Căminului de la Ciocăneşti au primit cadouri iar copiii de la Centrul SERA  le-au oferit tuturor un frumos moment artistic cu poezii şi colinde.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Moş Crăciun a oferit daruri copiilor de la CSSCHS Călăraşi

Dum dec. 24 , 2017
Complexul de Servicii Sociale pentru Copii cu Handicap Sever( CSSCHS) a îmbrăcat, în preajma Sfintelor Sărbători ale Crăciunului, straie de sărbătoare. Copiii din cadrul centrului  s-au strâns în jurul bradului, frumos împodobit, pentru a-l primi, aşa cum se cuvine pe Moş Crăciun.  Pentru că au fost cuminţi şi ascultători, Moş […]