UPDATE/11 copii suspecți de toxiinfecție alimentară, transportați la spitalul din Oltenița

Print Friendly, PDF & Email

ULTIMA ORA: După acordarea ajutorului medical, la Spitalul din Oltenița, toti copiii au plecat de la spital, starea acestora de sănătate fiind bună.

11 elevi de clasa a VI-a, din comuna Ulmeni, au fost transportați către Spitalul Municipal din Oltenița, aceștia fiind suspecți de toxiinfecție alimentară.

Conform declarației prefectului George Iacob, elevii, aflați în “Saptămâna altfel”, au solicitat dirigintelui să facă clătite, la activitatea de gastronomie.

“O parte din produsele folosite au fost luate de la magazin (făina, uleiul și fineti),  ouăle au fost aduse de copii, dar și de cadrul didactic, iar laptele folosit a fost cel dat în cadrul programului Laptele și Cornul.

La o oră după ce au fost consumate clătitele, 11 copii din 25 au acuzat dureri abdominale și vărsături.

A fost chemată Ambulanța și s-a luat decizia transportării copiilor la Spitalul din Oltenița, ei aflându-se acum sub supraveghere medicală. În orele următoare se va putea stabili și cauza care a declanșat această situație, în urma analizelor efectuate.”

La fața locului s-au deplasat prefectul județului, George Iacob, inspectorul general școlar, Constantin Tudor, primarul comunei Ulmeni, precum și reprezentanții DSP și DSV.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Lehliu-Gară/Ștefania Moga și-a dat demisia din funcția de viceprimar

mie mai 24 , 2017
Viceprimarul orașului Lehliu-Gară, Ștefania Moga, și-a dat demisia, în această săptămână, din funcție. Gestul său vine pe fondul înscrierii în competiția pentru funcția de primar, în calitate de candidat independent. De menționat că aceasta și-a dat demisia și din PSD Călărași, partidul din care a făcut parte timp de 20 […]