Uniunea Judeţeană SANITAS Călăraşi contestă proiectul privind salarizarea personalului

sanitas (1)Proiectul de hotărăre al Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului(OUG) privind salarizarea angajaţilor din sistemul bugetar a creat un imens val de nemulţumire în rândul membrilor Uniunii Judeţene Sanitas Călăraşi. Pe fondul acestor nemulţumiri, preşedintele  Uniunii Judeţene Sanitas Călăraşi, Valentin Robescu a înaintat o adresă către Prefectura Călăraşi şi prefectului judeţului, George Iacob prin  care se arată:

,,Uniunea Judeţeană Sanitas Călăraşi îşi exprimă totalul dezacord faţă de proiectul O.U.G. pentru salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Deşi s-a cerut, de mai mult timp, eliminarea inechităţilor şi discriminărilor salariale din sistemul sanitar şi de asistenţă socială, actuala ordonanţă le accentuează, iar în loc de creştere salarială( care ar fi putut să stopeze migrarea personalului sanitar în spaţiul european),asistăm la o diminuare a veniturilor .

În acest context, Uniunea Judeţeană Sanitas Călăraşi, membru al Federaţiei Sanitas din România şi a CNSLR  FRĂŢIA, va recurge la toate acţiunile sindicale legale( dacă modalitatea de dialog va fi epuizată) astfel încât obiectivele organizaţiei să fie îndeplinite.

Valentin Robescu-Preşedintele Uniunii Judeţene Sanitas Călăraşi”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

În atenția solicitanților de locuință socială

mar apr. 12 , 2016
Având în vedere prevederile  Hotărârii de Consiliul Local  nr.  55 din 31.03.2016 privind aprobarea Regulamentului de repartizare a locuințelor sociale din municipiul Călărași, art. 7( 1), vă aducem la cunoștință faptul că aveți obligația de a vă completa/actualiza dosarele de locuință socială până la data de 07 IUNIE 2016. Solicitanții […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!