Turismul electoral şi minciunile spuse pensionarilor au dus la eşecul înregistrat de ACL Călăraşi, la scrutinul din 2 noiembrie

Print Friendly, PDF & Email

2014-11-05 12.05.31Eşecul răsunător înregistrat de Alianţa Creştin Liberală din Călăraşi la primul scrutin al alegerilor prezidenţiale, din 2 noiembrie, a avut, în spate, câteva cauze care au determinat ca un număr mare de voturi să fie date în favoarea candidatului Alianţei PSD-UNPR-PC.

Co-preşedintele ACL Călăraşi, deputatul Vasile Iliuţă a adus în faţa opinie publice câteva explicaţii privitoare la rezultatul destul de slab, de numai 27,36%,obţinut în judeţ, în condiţiile în care această formaţiune politică are, în total, 41 de primari din PNL şi PDL. ,, Avem o pierdere semnificativă în cele, peste 40 de localităţi, unde noi, ACL-ul avem primari. Şi doar în opt localităţi am reusit să obţinem un procent mai mare, decât PSD-ul. Acest lucru se datorează turismului electoral masiv din zona Bucureşti, Plătăreşti, Fundulea care a avut un efect nefast în localităţile învecinate, unde noi avem primari. Mai mult, la nivel naţional, a fost o campanie pe media centrală, unde PSD-ul a fost mult mai vizibil. Dar au fost şi fluturaşii otrăviţi distribuiţi prin poşta română, prin care li s-a indus teama pensionarilor, mai ales celor din mediul rural, că li se vor tăia pensiile, dacă va ajunge preşedinte, candidatul nostru, al ACL-ului. Sunt lucruri pe care le-am indentificat şi încercăm în turul 2 să câştigăm, să ne mobilizăm şi să explicăm oamenilor că ceea ce li s-a spus prin acele pliante sunt numai munciuni. Nimeni de la ACL nu le va tăia pensiile! Un aspect, pe care puţini îl cunosc, este faptul că, până la această oră, Bugetul de Stat pentru 2015 nu a fost depus la Parlament. Acest lucru demonstrează că promisiunile electorale ale PSD-ului sunt fără acoperire şi ascund, de fapt, impozite şi taxe mai mari ce vor fi prevăzute în Bugetul de Stat din 2015.

Atât de ticălos este PSD-ul că ne trimite în anii ‘46. Cei din PSD găsesc toate soluţiile cu diversiuni, cu, fel de fel, de vorbe mincinoase, spunând că ei îşi doresc numai binele românilor. Dar în acest ,,bine” se ascund foarte multe lucruri care le vor face mult rău românilor”, a afirmat deputatul Vasile Iliuţă.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Filipescu, despre rezultatul slab obţinut de ACL la Călăraşi: ,,a fost o oarecare comoditate a primarilor noştri”

joi nov. 6 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Miercuri, 5 noiembrie, toţi liderii filialelor Alianţei Creştin Democrate(ACL), din ţară, au fost convocaţi la Bucureşti pentru a da socoteală în faţa conducerii centrale a Alianţei pentru rezultatele slabe obţinute la scrutinul din 2 noiembrie. Liberalul Răducu Filipescu a explicat, public, cauzele care au dus […]